VaihtoautotReseptitBlogitTV-ohjelmatTietovisatHoroskooppiViihde

Sanan entonces käännös espanja-suomi

  • silloinSilloin, ja vain silloin, todellinen säästöpaketti voi toimia. Entonces, y solo entonces, pueden funcionar los verdaderos paquetes de medidas de austeridad. Miehet olivat silloin rintamalla. Los hombres estaban en el frente por aquel entonces. Me nostimme silloin asiasta kanteen. Entonces presentamos una querella.
  • aikoinaanJos olisimme olleet aikoinaan rohkeampia, emme olisi nyt tässä tilanteessa. Si hubiésemos tenido entonces más valentía, hoy no estaríamos en esta situación. Komissio ilmaisi aikoinaan, että sen käsityksen mukaan toinen reaktori on poistettava käytöstä vuoteen 2009 mennessä. La Comisión expresó entonces que según su entender la desconexión del bloque 2 debe realizarse hasta el 2009. Rakentaminen lopetettiin aikoinaan, koska ruosteen muodostumisen vaara oli erityisen suuri tämäntyyppisissä aluksissa. Pararon entonces la construcción porque el peligro de corrosión en este tipo de barco fue mayor de lo normal.
  • eliSilloin eli 70-luvun lopulla niitä oli 10 pariskuntaa. Entonces, a finales de los años 70 eran 10 parejas. Tämä puu on mänty eli petäjä.Hän tulee tänne maanantaina eli ylihuomenna.
  • ennen vanhaanEnnen vanhaan suurin osa suomalaisista asui maalla.
  • heti sen jälkeen
  • näes
  • niinMiksi sopimuksessa siis tehdään niin? Entonces, ¿por qué hacemos esto en el pacto? Niin ainakin ajattelimme silloin. Al menos entonces lo veíamos así. Miksi sitten ole niin pahoillani? ¿Por qué mis reticencias, entonces?
  • seKysymys kuuluukin, mitä voimme tehdä sen sijaan. La cuestión entonces es, ¿qué podemos hacer entonces? Haluaisinpa nähdä, kestävätkö he edes sen viikon. Entonces quisiera ver si resisten toda la semana. Se keltainen siellä, juuri se, sen minä haluan.
  • sen jälkeenSuuria muutoksia ei ole sen jälkeen näkynyt. Desde entonces poco ha cambiado. Sen jälkeen lähdin toiseen kokoukseen. Entonces he ido a otra reunión. Sen jälkeen mitään ei ole tapahtunut. Desde entonces no ha sucedido nada.
  • tiedäthänHän oli kuitenkin laittanut tuoksuvaa yövoidetta, ja silloin sanoin hänelle: "Tiedäthän, että näitä voiteita testataan eläimillä?" Ella, sin embargo, se había puesto una crema de noche que olía mal y entonces le dije: "¿Sabes que estas cremas las experimentan sobre los animales?"

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja