TV-ohjelmatHoroskooppiBlogitVaihtoautotTietovisatReseptitViihde

Sanan este käännös espanja-suomi

 • itä
  Näin asiat olivat Itä-Ukrainassa. Eso era lo que sucedía en el este de Ucrania. Itä ja länsi osallistuivat tähän ohjelmaan. Tanto Oriente como Occidente participaron en este programa. Saanen sanoa muutaman sanan myös Itä-Jerusalemista. Permítanme decir también algunas palabras sobre Jerusalén Este.
 • tämä
  Myös tämä ammattiryhmä on hyvin tärkeä. Este sector es muy importante. Tämä uusi "oikeus" on harhakuva. Este nuevo "derecho" es una ilusión. Tämä on erittäin tärkeä kysymys. Este es un objetivo muy importante.
 • niinku
 • se
  Siitä tässä mietinnössä on kyse. Eso es lo que hace este informe. Tämä ongelma jätetään usein huomiotta. A menudo se descuida este problema. Se keltainen siellä, juuri se, sen minä haluan.
 • tuota
  Emme voi käyttää tuota perustetta. No podemos utilizar este tipo de argumentos. Tämän vuoksi tekstissä ei nyt ole tuota kompromissia. Este es el motivo por el que ahora dicho compromiso ya no existe. Tuota, ehkä se oli hätiköity päätös.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja