TV-ohjelmatViihdeReseptitBlogitTietovisatHoroskooppiVaihtoautot

Sanan excelente käännös espanja-suomi

 • erinomainen
  Minusta se on erinomainen ajatus. Creo que es una idea excelente. Muuten mietintö on erinomainen. El resto del informe es excelente. Tämä mietintö on mielestäni erinomainen. Creo que este informe es excelente.
 • loistava
  Kaiken kaikkiaan kyseessä on loistava toimenpide. En resumidas cuentas, es una medida excelente. Maataloussektori on loistava esimerkki. El ámbito agrícola es un ejemplo excelente. Mietintö on loistava esimerkki yhteistyöstä. Ha sido un excelente trabajo de equipo.
 • mahtava
  Kusille syntyi myös Nimrod, josta tuli ensimmäinen mahtava hallitsija maan päällä. –1. Moos. 10:8Erityyppiset joukot ovat usein keskenään yhtä mahtavia.
 • suurenmoinen
  Muutoin olemme sitä mieltä, että mietintö on selontekona suurenmoinen. Por lo demás, consideramos que este informe es excelente. Haluan myös ilmaista arvostukseni Kai Eidelle, jonka olen tuntenut jo kauan ja joka on suurenmoinen ihminen. También deseo elogiar al señor Kai Eide, a quien conozco desde hace muchos años y es una excelente persona. Nämä ovat kauniita sanoja, mutta tämä on jälleen uusi yritys pakottaa suurenmoinen monimuotoisuus yleiseksi, yhdenmukaiseksi ja yksitoikkoiseksi näkymäksi. Son unas palabras excelentes, pero aquí nos topamos con otro intento por arrasar nuestra maravillosa diversidad para obtener un panorama común, armonizado y sin rasgos distintivos.
 • ensiluokkainen
  Toivon, että te ja ensiluokkainen tiimimme onnistutte tässä edeltäjiänne paremmin. Espero que usted y su excelente equipo tengan más éxito. Joost Lagendijk on Turkin hyvä ystävä ja parlamentaarisen sekavaliokunnan ensiluokkainen puheenjohtaja. Joost Lagendijk es un buen amigo de Turquía, y un excelente presidente de la CPM. Ennen kaikkea sisämarkkinat ovat ensiluokkainen ohjelma eurooppalaisten yritysten muokkaamiseen maailmanlaajuiseen kilpailuun sopivaksi. Pero, sobre todo, el mercado interior es un programa excelente para que las empresas europeas puedan hacer frente a la competencia mundial.
 • fantastinen
 • priima

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja