ViihdeTV-ohjelmatBlogitHoroskooppiReseptitVaihtoautotTietovisat

Sanan hasta käännös espanja-suomi

 • asti
  Neuvoston edustajat ovat täällä läsnä klo 19.ään asti. Estarán aquí hasta las 19 horas. Se on voimassa vain vuoteen 2019 asti. Esto sólo se aplicará hasta 2019. Se on meiltä tähän asti evätty. Hasta el momento se nos ha negado.
 • saakka
  Jatkamme tätä taistelua loppuun saakka. Lucharemos hasta el mismísimo final. Tähän saakka ei ole voitu toimia muulla tavoin. Hasta la fecha no había alternativa. Näin ei ole toimittu tähän saakka. Hasta ahora no ha sucedido así.
 • vielä
  Meillä on vielä paljon tehtävää. Aún nos queda mucho trabajo por hacer hasta entonces. Riski on suuri vielä nykyäänkin. Este riesgo sigue siendo alto hasta la fecha. Näin ei vielä vähän aikaa sitten oikeastaan ollut. No era así, en el fondo, hasta hace poco.
 • -lle
 • edes
  Voin taata, että olemme siihen edes hieman tyytyväisiä. Me doy hasta cierto punto por satisfecho. Se ei tietysti ole vielä tähän mennessä ollut edes mahdollista. Naturalmente, hasta ahora esto no ha sido posible en absoluto. Hinnat putosivat niin alas, ettei hedelmiä enää edes poimittu. Las cotizaciones bajaron hasta tal punto que los frutos ni siquiera se recogieron.
 • enintään
  Voimme pidentää määräaikaa enintään klo 15.00 asti iltapäivällä. Podríamos extenderlo hasta las 3 de la tarde como mucho. Minulle on sanottu, että hänellä on aikaa enintään klo 17.20 saakka. Me han dicho que tiene hasta las 17:20 horas, como mucho. Enintään kolme ainetta voi kuitenkin tarkoittaa yhtä, kahta tai kolmea ainetta, tai välttämättä se ei tarkoita yhtään. Pero hasta las tres podrían quedarse en ninguna, una o dos o incluso las tres.
 • ennen
  Sitä ennen emme valitettavasti voi tehdä muuta kuin odottaa. Hasta entonces, me temo que tendremos que esperar. En ole kiinnittänyt häneen kunnolla huomiota tätä ennen. No me había percatado hasta ahora. Päätämme äänestämisen ennen mietintöä koskevaa lopullista äänestystä. Luego lo dejaremos ahí hasta celebrar la votación final.
 • jopa
  Tämä voi kestää jopa kolme kuukautta. En ello se podría tardar hasta tres meses. Katsokaapa, hän jopa hymyilee tänään. Fíjense, está hasta risueño esta noche. Jopa Marsissa se on elämän perusta. Hasta en Marte es la esencia de la vida.
 • korkeintaan
  Pienillä lapsilla tarkoitamme korkeintaan kuusivuotiaita lapsia. Por niños pequeños nos referimos a los niños de hasta tres años de edad. Korkeintaan kymmenen uutta valtiota voisi olla mukana ensimmäisessä vaiheessa. Hasta 10 nuevos países podrían estar en la primera ronda. On hyväksytty, että luonnonmukainen merkintä tarkoittaa 95-prosenttisesti luonnonmukaista, eli korkeintaan viisiprosenttisesti ei-luonnonmukaista. Se acepta que una etiqueta de producto orgánico indica que es orgánico en un 95%, es decir que hasta un 5% no es orgánico.
 • kunnes
  Kunnes tämä muuttuu, kunnes omaksumme lähestymistavan, joka perustuu… Hasta que todo esto cambie, hasta que tengamos un enfoque basado en... Olemme syyttömiä, kunnes meidät on todistettu syyllisiksi. Somos inocentes hasta que no se demuestre lo contrario. Kuljetusta voitaisiin siis jatkaa, kunnes eläimet lopulta kuolevat. Eso se podría prorrogar hasta que sucumbieran los animales.
 • peräti
  Peräti 77 prosenttia Euroopan unionin energiasta tuotetaan fossiilisilla polttoaineilla. Hasta el 77 % de la energía en la Unión Europea se obtiene a partir de combustibles fósiles. Vuonna 2008 löydettiin peräti 1 500 verkkosivustoa, joilla lapsia käytettiin hyväksi. En 2008 se descubrieron hasta 1 500 sitios web donde se abusaba sexualmente de los menores. On arvioitu, että peräti 95 prosenttia istutetuista lohenpoikasista menehtyy. Se estima que perece hasta un 95% de las crías de salmón introducidas por este método.
 • vaille
  Tästä ei kuitenkaan ole kysymys. On tapana, että äänestykset kestävät puoli kahteen tai 15 vaille kahteen asti, kuten tälläkin viikolla sattuu. Se ha creado la costumbre, y se ha continuado con ella esta semana, de prolongar las votaciones hasta la una y media o las dos. Me emme voi hyväksyä teloitusten määrän lisääntymistä näihin mittoihin ja Iranin ydinvoimapolitiikan jäämistä vaille kansainvälisen yhteisön valvontaa. No podemos aceptar que las ejecuciones sigan aumentando hasta tal punto y que la política nuclear de Irán escape al control de la comunidad internacional. Kello on kaksikymmentä vaille yhdeksän [= 8.40 (20.40)].
 • vasta
  Tämä on tehty vasta aivan äskettäin. Esto no se hecho hasta hace poco. Vasta sen jälkeen voimme aloittaa tutkimukset. Hasta entonces no podemos iniciar la investigación. Liitytte taisteluun vasta viime hetkellä. Es usted una luchadora que resiste hasta el último minuto.
 • viereen
  Otamme tyytyväisinä vastaan komission direktiivin, jonka mukaan suklaa voi sisältää enintään 5 % kasvirasvoja ja että tuotteeseen tulisi merkitä tätä koskeva maininta heti ainesosaluettelon viereen. Acogemos con beneplácito la directiva de la Comisión, que permite hasta un 5 % de grasa vegetal en el chocolate con la indicación de su presencia junto a la lista de ingredientes. Postin viereen rakennettiin kauppa.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja