TietovisatTV-ohjelmatHoroskooppiBlogitReseptitVaihtoautotViihde

Sanan hasta que käännös espanja-suomi

  • kunnesKunnes tämä muuttuu, kunnes omaksumme lähestymistavan, joka perustuu… Hasta que todo esto cambie, hasta que tengamos un enfoque basado en... Olemme syyttömiä, kunnes meidät on todistettu syyllisiksi. Somos inocentes hasta que no se demuestre lo contrario. Kuljetusta voitaisiin siis jatkaa, kunnes eläimet lopulta kuolevat. Eso se podría prorrogar hasta que sucumbieran los animales.
  • ennen kuinJoka tapauksessa, ennen kuin he sen tekevät, eurooppalaisten täytyy ottaa johtoasema. Sin embargo, hasta que lo hagan, Europa debe ponerse en cabeza. Niin toimittiin ennen kuin EU puuttui asiaan. Así fue hasta que la UE tomó cartas en el asunto. Emme todellakaan voi tietää toimiiko se ennen kuin se on tehty. Sin embargo, no podremos saber si esto funciona hasta que no esté hecho.
  • astiMe merkitsemme eläimet syntymästä teurastukseen asti. Nosotros etiquetamos desde el animal nace hasta que se sacrifica. Hän joutui tyytymään puhelinmodeemiin siihen asti, kunnes sai laajakaistan.kello viiteen asti
  • ennenJoka tapauksessa, ennen kuin he sen tekevät, eurooppalaisten täytyy ottaa johtoasema. Sin embargo, hasta que lo hagan, Europa debe ponerse en cabeza. Niin toimittiin ennen kuin EU puuttui asiaan. Así fue hasta que la UE tomó cartas en el asunto. Emme todellakaan voi tietää toimiiko se ennen kuin se on tehty. Sin embargo, no podremos saber si esto funciona hasta que no esté hecho.
  • saakkaHän joutui tyytymään modeemiin siihen saakka, kunnes sai laajakaistan.Tämä on vaivannut minua juhannuksesta saakka.En jaksa kävellä keskustaan saakka.
  • vailleKello on kaksikymmentä vaille yhdeksän [= 8.40 (20.40)].

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja