BlogitVaihtoautotHoroskooppiReseptitTietovisatViihdeTV-ohjelmat

Sanan hora käännös espanja-suomi

  • aika
    On jo aika, että hän ryhtyy nyt myös tekoihin. Va siendo hora de que pase a la acción. Linja-autojen osalta aika on kaksi tuntia. En el caso de los autobuses son dos horas. Nyt on yhdessä jakamisen aika; on aika jakaa Baskimaa, jakaa Espanja ja jakaa Eurooppa kaikkien kesken. Es hora de compartir; compartir el País Vasco, compartir España, compartir Europa.
  • tuntiEuroopan unioni menettää joka tunti 4 ihmistä. La Unión Europea pierde cuatro personas por hora. Jokainen päivä ja tunti, kun asiaa lykätään, vaatii hyvin monta ihmishenkeä. Cada día, cada hora que se produce una demora, cuesta muchas vidas humanas. Lähes joka tunti saadaan lisää tuoreita ja dramaattisia uutisia. Casi cada hora llegan noticias frescas y dramáticas.
  • kellonaikaArvoisa puhemies, mielestäni tämä on oikea kellonaika keskustella tästä kysymyksestä, sillä todellisuudessa tämä kysymys vaatii harkintaa. Meillä on hyvin vähän pelivaraa. Señor Presidente, yo creo que la hora para la discusión de este tema es la adecuada, porque se trata de un tema que en realidad nos invita a la reflexión; tenemos muy poco en nuestras manos. Mikä olisi sinulle sopiva kellonaika?
  • hetki
    Nyt on koittanut parlamenttien hetki. Es la hora de los Parlamentos. Katson, että totuuden hetki on koittanut. Creo que ha llegado la hora de la verdad. Suuttumus lisääntyy hetki hetkeltä. La indignación aumenta con cada hora que pasa.
  • kelloKello on 10.57, ja klo 12.00 toimitamme äänestykset. Son las 10.57 horas y a las 12 horas se celebrarán las votaciones. Äänestys toimitetaan kello 12.00. La votación tendrá lugar a las 12.00 horas. (Kokous päätettiin kello 23.00) (Se levanta la sesión a las 23.00 horas)

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja