HoroskooppiTietovisatReseptitTV-ohjelmatBlogitVaihtoautotViihde

Sanan igualmente käännös espanja-suomi

 • samoin
  Valvonnan ja sääntelyn vahvistaminen on samoin välttämätöntä. El refuerzo de la supervisión y la regulación es igualmente necesario. Mietintöä on samoin mahdotonta hyväksyä siltä osin kuin se koskee parlamentin rakennuksia. El informe es igualmente inaceptable en lo relativo a los edificios del Parlamento. Samoin viljasadot ovat pienempiä ja yksipuolisempia. Las cosechas de cereal son igualmente escasas y faltas de variedad.
 • yhtäläisesti
  Yhtäläisesti olisi kuitenkin väärin vesittää direktiiviluonnos. Pero estaría igualmente mal que quitáramos fuerza al proyecto de directiva. Kaikkien Euroopan parlamentin jäsenten oikeudet turvataan yhtäläisesti. Los derechos de todos los diputados a esta Cámara están igualmente garantizados. Neuvosto ja parlamentti ovat periaatteessa yhtäläisesti vastuussa talousarviosta ja veronmaksajien rahojen käytöstä. El Consejo y este Parlamento son, en principio, igualmente responsables del presupuesto y del uso que se da al dinero de los contribuyentes.
 • kuitenkin
  On kuitenkin yhtä selvää, että nämä yksin eivät riitä. Es, sin embargo, igualmente evidente que todo esto por sí solo no basta. On kuitenkin yhtä tärkeää tehdä asiat oikein. Sin embargo, es igualmente importante hacerlo correctamente. Luulen että vesi on vielä kylmää, mutta menen kuitenkin uimaan.
 • samaten
  Samaten tähän pakettiin on tarvittu myös valtava määrä ponnistuksia komission puolelta. Este paquete de medidas es igualmente el resultado de los grandes esfuerzos realizados por la Comisión. Samaten EU:n lainsäädännön osalta ihmisiä kiinnostaa, kuinka se vaikuttaa heidän elämäänsä ja yhteisöönsä. Igualmente sucede con la legislación europea: a los ciudadanos les preocupa cómo repercute en sus vidas y en sus comunidades. Samaten tarkistuksilla 1, 2, 43 ja 45 pyritään menemään sosiaaliturvajärjestelmien yhteensovittamista pidemmälle, joten EPLP-ryhmä ei voinut hyväksyä niitä. Igualmente, las enmiendas 1, 2, 43 y 45 tratan de ir más allá de la coordinación de los sistemas de seguridad social, razón por la cual el EPLP no ha podido votar a favor.
 • samoin sinulle
 • siitä huolimatta
  Olen siitä jokseenkin pahoillani, mutta äänestän siitä huolimatta asiakirjan puolesta. Lo lamento hasta cierto punto, pero igualmente votaré a favor. Se ei luojan kiitos ollut terrori-isku, mutta tapaus oli siitä huolimatta kauhea. Gracias a Dios no ha sido un atentado terrorista, aunque las consecuencias han sido igualmente terribles.
 • vastaavasti
  Vastaavasti sääntöjen myös venäläisille yrityksille suhteessa Eurooppaan olisi oltava samat. Igualmente, las reglas para las empresas rusas asentadas en Europa tienen que ser también las mismas. Vastaavasti toivotan hyvää onnea ja paljon viisautta puheenjohtajavaltio Espanjalle. Igualmente, le deseo mucha suerte y mucha prudencia a la Presidencia española. Vastaavasti pyydämme komissiota osoitusta siitä, että se pohtii asiaa. Igualmente, pedimos a la Comisión que presente algún tipo de proceso elaborado.
 • yhtä
  Taloudelliset kustannukset ovat yhtä mittavat. El coste económico es igualmente enorme. On olemassa muutamia parempia tai yhtä hyviä. Existen otros mejores o igualmente adecuados. On kuitenkin yhtä selvää, että nämä yksin eivät riitä. Es, sin embargo, igualmente evidente que todo esto por sí solo no basta.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja