TietovisatViihdeTV-ohjelmatHoroskooppiBlogitReseptitVaihtoautot

Sanan incluso käännös espanja-suomi

 • edes
  Tai edes alueellistaa se valtioiden sisällä? O incluso "regionalizarlo" dentro de cada país. Edes Yhdysvaltojen hallitus ei vielä tiedä. Incluso el gobierno americano no lo sabe aún. Edes tiukin mahdollinen valvonta ei voi ratkaista tätä ongelmaa. Incluso los controles más severos no pueden solucionar este problema.
 • jopa
  Toiset jopa toivoivat niin tapahtuvan. Algunos incluso esperaban que eso ocurriera. Olemme jopa antaneet tästä lainsäädäntöä. Incluso se ha recogido en la legislación. Mielestäni se jopa parantaa tekstiä. Creo que incluso mejora el texto.
 • myös
  Viiniä voidaan valmistaa myös Thaimaassa. El vino incluso podría ser producido en Tailandia. Se on uhka myös kuljettajien turvallisuudelle. Es incluso una amenaza para la seguridad de la circulación. Voimme jättää myös pois sanan "enemmän". Quitamos incluso el término "más".
 • vielä
  EU voisi tehdä vielä paljon enemmän. La UE podría incluso llegar más lejos. Voisin kuvailla asiaa vielä toisellakin tavalla. Podría incluso decirlo de otra manera. Työntekijät hyötyisivät siten vielä enemmän. De esta manera los trabajadores se beneficiarían incluso más.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja