TV-ohjelmatViihdeJääkiekon MMBlogitHoroskooppiReseptitVaihtoautotTietovisat

Sanan la käännös espanja-suomi

 • aVastuuvapaus 2005: Eurojust (äänestys) Aprobación de la gestión 2005: Eurojust (votación) Airbusin ja Boeingin väliset kiistat Maailman kauppajärjestössä (äänestys) Diferencias Airbus/Boeing ante la OMC (votación) Asunto- ja aluepolitiikka (äänestys) Politica de la vivienda y política regional (votación)
 • hän
  Hän menehtyi oltuaan pitkään nälkälakossa. Ha muerto tras una larga huelga de hambre. Hän pärjää hyvin. Hän pärjää hyvin, vaikkei vangitsisikaan vastustajiaan. Puede hacerlo bien sin encerrar a la oposición. Tuolla on Minna, hän on ystäväni.
 • seSeuraavien istuntojen aikataulu: ks. pöytäkirja Calendario de las próximas sesiones: véase el Acta Vähemmistöillä on oikeus tuntea olonsa turvalliseksi. Las minorías tienen derecho a sentirse seguras. Se keltainen siellä, juuri se, sen minä haluan.
 • senÄänestin sen vuoksi sen hyväksymisen puolesta. Por este motivo, yo apruebo la adopción del informe. Sen tärkein yksityiskohta on maitokiintiöt. Su principal punto de atención son las cuotas lácteas.
 • sinuaJa lopuksi, Philip, minä kaipaan sinua - vähän niin kuin hammassärkyä! Y por último, señor Bushill-Matthews, le echaré de menos... ¡como a un dolor de muelas! Tiedän toki, että toukokuun 1968 tapahtumat ärsyttävät sinua edelleen - jauhat aina samasta vanhasta asiasta. Sí, sí, lo sé, mayo del 68, le molesta, siempre me sale usted con la misma vieja cuestión. Tämä on Euroopan unionin perussääntö: tue sitä ja se palvelee sinua hyvin! Ésta es la regla fundamental de la Unión Europea: apóyala y te prestará un buen servicio.
 • sinutViljelijöiden on oltava aivan yhtä sinut tietokoneen ja Internetin kuin siementen ja navetassa olevien eläinten kanssa. Deben conocer los ordenadores e Internet con la misma intensidad que las semillas y los animales en el establo. Konrad Adenauer sanoi kerran tiesin mistä hän puhui , että varmin tapa rauhoittaa tiikeri on antaa sen hotkaista sinut suuhunsa. Konrad Adenauer dijo en cierta ocasión -y sabía lo que decía- que la manera más segura de apaciguar a un tigre es permitir que te devore. Se on aivan sama asia, vaikka sinut olisi vangittu, koska olet lehtimiehenä tai kustantajana esittänyt erilaisia näkemyksiä kuin hallitus riippumatta siitä, missä maassa olet. Es exactamente lo mismo cuando alguien, periodista o editor, es encarcelado porque discrepa con el gobierno, con independencia del país en cuestión.
 • sitäMitä enemmän kasvit saavat sitä, sitä nopeammin ne kasvavat. Las plantas crecen más rápido cuanto más dióxido reciben. Mielestäni meidän on pidettävä sitä valitettavana. Creo que este hecho es lamentable.
 • teidänTeidän työnne ansaitsee enemmän kuin kunnioitusta. La labor que usted desempeña merece más que respeto. Tiedän teidän odottavan äänestystä. Sé que están esperando la votación. Tosiasiat sitä paitsi osoittavat teidän olevan oikeassa. Por lo demás, los hechos les dan la razón.
 • teitäKiitän teitä tästä vielä kerran. Permítame darle de nuevo las gracias por ello. Pyydän teitä ottamaan tämän asian esiin. Le pido que plantee esta cuestión. Arvoisa puhemies, arvoisa komission jäsen, kiitän teitä. Señor Presidente, señor Comisario, le doy las gracias.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja