TietovisatReseptitTV-ohjelmatVaihtoautotBlogitViihdeHoroskooppi

Sanan lado käännös espanja-suomi

  • kylkiTullivene ajoi aluksen kyljelle.Geometrisella kulmalla on kaksi kylkeä, kärjestä katsoen oikea ja vasen kylki.Pata kattilaa soimaa, musta kylki kummallakin.
  • laitaVesi valui yli ammeen laidan.Matti halusi puheenvuoron ja kilautti lusikalla juomalasin laitaan.Kävelimme pitkin laitaa pellon metsänpuoleiseen päähän.
  • puoliArvoisa puhemies, se on tämän tarinan valoisa puoli. Señora Presidenta, ese es el lado positivo de la historia. Siinä on myönteinen puoli, jota pitäisi tukea ja kehittää. Este es el lado bueno de la moneda, y es el que debe apoyarse y desarrollarse. Toinen puoli parlamentista yrittää saada parlamentin äänestämään tietyllä tavalla ja toinen puoli sallii äänestämisen vapaasti. Tenemos un lado que azota la Cámara y sólo una parte que permite el voto libre.
  • särmä
  • sivuMeillä on epäilemättä kolmion toinen sivu, joka on tietysti tarjonta, ja tällä sivulla meillä on paljon vastuuta. El segundo lado del triángulo es sin duda la oferta, y en el lado de la oferta tenemos muchas responsabilidades. Kolmion kolmas sivu on pääoman maailmanlaajuinen uudelleenkohdentaminen hyödykkeiden suuntaan. El tercer lado del triángulo es la reasignación de capital a escala mundial a los productos básicos. Se homma meni sivu suun.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja