BlogitJääkiekon MMReseptitTV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautotTietovisatViihde

Sanan le käännös espanja-suomi

 • hän
  Haluan kiittää häntä siitä, että hän hyväksyi pyyntöni. Le agradezco que haya accedido a mi petición. Tuolla on Minna, hän on ystäväni.
 • häneenMeidän on luotettava häneen, työskenneltävä hänen kanssaan ja tuettava häntä. Por consiguiente, tenemos que tener confianza en él, colaborando y apoyándole.
 • häneksi
 • hänelleToivotan hänelle hyviä eläkepäiviä. Le deseo una feliz jubilación. Toivotan hänelle onnea ja menestystä tässä. Le deseo mucho éxito en este empeño. Jos annatte, myönnän hänelle puheenvuoron. Si es así, le concederé la palabra.
 • hänestäOlen varma, että on vain ajan kysymys, ennen kuin hänestä tosiaan tulee sellainen. Estoy seguro de que no pasará mucho tiempo hasta que le veamos desempeñar ese cargo.
 • häntäHaluan kiittää häntä siitä, että hän hyväksyi pyyntöni. Le agradezco que haya accedido a mi petición. En hyökännyt nimenomaisesti häntä vastaan. No le he atacado a él personalmente. Parhaimmillaankin häntä voidaan syyttää jahkailusta. En el mejor de los casos se le puede acusar de vacilación.
 • häntä hän
 • seSe koskee terveydenhuollon ammattilaisia. Se refiere a los profesionales sanitarios. Se keltainen siellä, juuri se, sen minä haluan.Se siellä, se keltainen
 • senSen pitäisi pistää meidät ajattelemaan. Todo ello debería hacernos reflexionar.
 • sinuaEn usko sinuun, mutta äänestän sinua siitä huolimatta." No le creo, pero voy a votar por usted de todas formas". Ja lopuksi, Philip, minä kaipaan sinua - vähän niin kuin hammassärkyä! Y por último, señor Bushill-Matthews, le echaré de menos... ¡como a un dolor de muelas! Jos olit hankala hallinnon arvostelija, sinua ei asetettu syytteeseen. Si eras un crítico del régimen problemático, no te llevarían a juicio.
 • sinutJos olet pankille velkaa 100 000 euroa, pankki omistaa sinut. Si uno debe 100 000 euros al banco, el banco le tiene en sus manos. Pyydä, että sinut lähetetään Kuubaan, ja suostuttele hänet jättämään työnsä. Hänenkin kuuluu saada hyvä eläke, kuten kaikkien muidenkin. Dígales que le envíen a usted para convencerlo de que deje el trabajo; también es justo que él disfrute como todos de una buena pensión. Viljelijöiden on oltava aivan yhtä sinut tietokoneen ja Internetin kuin siementen ja navetassa olevien eläinten kanssa. Deben conocer los ordenadores e Internet con la misma intensidad que las semillas y los animales en el establo.
 • sitäOlimme sitä mieltä, että sitä pidettäisiin luultavasti molempina. Nuestro mensaje era: probablemente ambas cosas. Meidän kaikkien pitäisi miettiä sitä. Deberíamos reflexionar sobre ello.
 • teidänTeidän ei tarvitse hurmata heitä. No tienen por qué hacerles la pelota. Martin Schulz, estikö joku teidän tulonne tänne? Señor Schulz, ¿alguien le ha cortado el paso hoy? Me olemme tehneet mukautuksia teidän vuoksenne. Les hemos tenido en cuenta de principio a fin.
 • teitäPyydän teitä tukemaan kompromisseja. Les ruego que apoyen estos compromisos. Pyydän teitä tekemään kovasti työtä tämän eteen. Le pido que se esfuerce en su labor para lograr esto. Pyydän teitä antamaan vastauksen nopeasti. Le ruego nos dé una respuesta en breve.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja