VaihtoautotReseptitTV-ohjelmatBlogitTietovisatHoroskooppiViihde

Sanan lugar käännös espanja-suomi

 • paikka
  New York on hyvin erityinen paikka. Nueva York es un lugar muy especial. Mielestäni se on oikea paikka ja foorumi. Creo que ése es el lugar y la sede. Opettajan paikka on luokkahuoneessa. El lugar del profesor es el aula.
 • tapahtumapaikka
  Itse tapahtumapaikka on symbolinen: koulu, joka edustaa oppimista, sitä, että tietämyksen avulla voidaan torjua kansan pimennossa pitämistä, typeryyttä ja julmuutta. El lugar en sí mismo es simbólico: una escuela, el lugar que representa el saber, el saber que permite luchar contra el oscurantismo, la necedad y el salvajismo.
 • kohta
  Pääsemme kohta ovesta sisään.Kohta saamme kakkua ja kahvia!Lähetän sähköpostin kohta.
 • sija
  Koordinointikysymyksillä on siinä keskeinen sija. Los aspectos relacionados con la armonización ocupan un lugar destacado. Myös kollega Färmin mietinnössä laajentumisella on perustellusti tärkeä sija. En el caso del Sr. Färm, la ampliación también ocupa un lugar destacado. Pidämme hyvänä sitä, että ihmisoikeuskysymyksillä on mietinnössä keskeinen sija. Consideramos positivo que las cuestiones relativas a los derechos humanos ocupen un lugar fundamental en el informe.
 • tila
  Ensinnäkään emme todellakaan halua, että Joseph Daulin tila palaa poroksi. En primer lugar, desde luego que no queremos que se incendie la finca del señor Daul. Kolmanneksi EU:n talouden tila ei ole yksinkertaisesti kansallisten tilanteiden summa. En tercer lugar, la salud económica de la UE no equivale a sumar sin más las situaciones nacionales. Kannatan säilöönottotoimia, mutta näiden keskusten tila on sanoin kuvaamattoman huono. Estoy de acuerdo con la política de detención, pero el estado de estos lugares es indescriptible.
 • alue
  Ensiksikin politiikan osa-alue. En primer lugar, en el ámbito político. Toinen osa-alue, josta haluan puhua, on korruptio. En segundo lugar, la corrupción. Kolmas osa-alue, arvoisa puhemies, on poliittinen tilanne. En tercer lugar, señora Presidenta, la política.
 • kiinteistö
  kiinteistöjen myynti ja vuokrausTämä kiinteistö puretaan ensi syksynä.
 • muualle
  Yritykset voivat ilman muuta siirtää toimintansa muualle. Las deslocalizaciones pueden, por supuesto, tener lugar. Me haluamme, että tämä käytäntö loppuu, eikä sitä saa siirtää muualle. Queremos que la práctica acabe, no que se traslade a otro lugar. Poliittinen oppositio on joutunut pakenemaan Eurooppaan ja muualle maailmaan. Han expulsado a la oposición política a Europa y a otros lugares.
 • sijainti
  Syyrian sijainti on geostrategisesti keskeinen, ja sillä voisi olla merkittävä tehtävä Lähi-idän rauhanprosessissa. Siria es un lugar de suma importancia geoestratégica y debe desempeñar un papel crucial en el proceso de paz de Oriente Próximo. Lisäksi tapahtuma voi olla merkityksellisempi vaikutusten kohteeksi joutuneelle alueelle kuin niille alueille, joiden sijainti on EU:ssa keskeinen. Además, el incidente podría tener consecuencias más graves en el lugar afectado que el que hubiera tenido en lugares más céntricos de la UE. Sen sijainti on strateginen, se mahdollistaa Kaspianmeren öljyn ja kaasun kuljetukset EU:hun ja sillä on omat merkittävät varannot. Ocupa un lugar estratégico, permite el transporte del petróleo y gas del Mar Caspio hacia la UE y posee importantes reservas.
 • toisaalle
  Vaarana nimittäin on, että yhtäällä tehty ratkaisu luo toisaalle joukon uusia ongelmia. El peligro estriba, realmente, en que una solución adoptada aquí crea una serie de nuevos problemas en otro lugar. Tietysti Thumban asukkaat saivat vastineeksi hyvin varustetut tilat, jumalanpalveluspaikan ja koulukeskuksen toisaalle, aivan kuten heille oli luvattu. Por supuesto, la población de Thumba recibió instalaciones bien equipadas, un lugar de culto y un centro educativo en otro lugar, como se había prometido. Meidän on myös muistettava se tosiseikka, että käytöstä poistettuja aluksia on alettu kuljettaa muihin maailmanosiin, mikä yksinkertaisesti siirtää ongelman toisaalle. Es necesario que nos fijemos también en que se están llevando los barcos a otras partes del mundo, con lo cual simplemente se traslada el problema a otro lugar.
 • ura
  Totean ensinnäkin kaupan alaan aiheutuvista seurauksista, että meidän olisi oltava helpottuneita siitä, että maailmankauppa hiipui vain 10 prosenttia. En primer lugar, con respecto al impacto de la crisis en el comercio, deberíamos sentirnos aliviados de que el comercio mundial solamente haya experimentado un descenso del 10 %. Pallo on niiden pisteiden ura, joiden etäisyys määräpisteestä on tietty vakio.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja