ViihdeTietovisatVaihtoautotBlogitReseptitHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan mal käännös espanja-suomi

 • huonosti
  Jos Euroopalla menee huonosti, ASEANilla menee hyvin huonosti. Si Europa va mal, la ASEAN va muy mal. Jos Irakin käy huonosti, me kaikki kärsimme siitä. Si Iraq va por mal camino, todos sufriremos. Tämä terveydenala tunnetaan huonosti. Es un ámbito mal conocido de la salud.
 • jonkin pilaaja
 • pahaNe saattavat olla välttämätön paha, mutta paha yhtä kaikki. Puede que sean un mal necesario, pero son un mal a fin de cuentas. Meitä ei kuitenkaan huvita olla välttämätön paha! ¡No queremos ser en absoluto un mal necesario! Cancún ei tule olemaan lainkaan näin paha tapaus. En Cancún no será tan malo, por supuesto.
 • pahastiJokin on mennyt pahasti vikaan. Algo está básicamente mal en todo esto. Sillä, hyvä jäsen Salafranca, onhan meidän myönnettävä, että jokin on mennyt erittäin pahasti pieleen. Porque desde luego, señor Salafranca, tenemos que reconocer que algo ha ido muy mal. Jotakin on siksi menossa pahasti pieleen joidenkin Euroopan hallitusten kohdalla. Por lo tanto, algo está yendo muy mal con algunos Gobiernos europeos.
 • pahuusPahuus ja harhaanjohtavuus uhkaavat meitä kaikkialla. El mal y el engaño amenazan por todas partes. Tuo pahuus vaikuttaa meihin kaikkiin. Es un mal que nos afecta a todos. Meidän on muistettava, että jotta pahuus kukoistaisi, riittää, että hyvät ihmiset pysyvät vaiti. Debemos recordar que para que el mal prospere, basta con que los hombres y mujeres buenos permanezcan en silencio.
 • sairasAina kun puolalainen poliitikko haluaa loukata toista poliitikkoa, hän toteaa tai viittaa toisen olevan henkisesti sairas ja psyykkisesti häiriytynyt. Sin embargo, siempre que un político polaco quiere insultar a otro le dice, o insinúa, que está mal de la cabeza o que padece algún problema psicológico. Sairasta Internet-pornoa.Mikko on sairaan kova jätkä. — Mikko on todella kova jätkä
 • sairausKöyhyys on siis sairaus, jonka pahat diktaattorit, ahneet ja korruptoituneet poliitikot ovat tartuttaneet viattomiin kansalaisiin. La pobreza, por consiguiente, es un mal impuesto a la población inocente por dictadores viles y por políticos ambiciosos y corruptos. Nyt on kehitetty viisi malariarokotetta. Tämä on erittäin tärkeä askel, kun otamme huomioon sen, että malaria on sairaus, johon kuolee eniten ihmisiä. Por ahora se han desarrollado cinco vacunas contra la malaria. Un paso sumamente importante, considerando que la malaria es la enfermedad con mayor tasa de mortalidad. Rasismi on salakavalasti soluttautuva sairaus, joka kasvaa pahoinvoinnin syntipukkien etsimiseen johtavien syiden kasaantumisesta. El racismo es un mal que se infiltra insidiosamente y que se alimenta de la acumulación de razones de «malestar», que desemboca en la búsqueda de chivos expiatorios.
 • tautiMS-tauti vaikuttaa ihmisiin eri tavoin: jotkin päivät voivat olla hyviä ja jotkin huonoja. La esclerosis múltiple afecta a las personas de maneras diversas: algunos días se encuentran bien, otros mal. Sanotaan, että hullun lehmän tauti saattaa ehkä tarttua maitoa juomalla. Algunos dicen que si se bebe leche se puede contraer el mal de las vacas locas. Jos siihen ei vastata, kyse on vain oireiden hoitamisesta, ja tauti leviää edelleen. Esto es sólo una especie de lucha contra los síntomas pero el mal sigue sin solucionarse.
 • väärinEn haluaisi tulla ymmärretyksi väärin. No quisiera que se interpretasen mal mis palabras. En haluaisi, että minut ymmärretään väärin. No quisiera ser malinterpretado. Jäsen Swoboda ymmärsi varmasti minut väärin. Debe de haberme entendido mal, Sr. Swoboda.
 • vääryys
 • vitsauskirjallinen. - (DE) Tiedotusvälineiden keskittyminen on laajalle levinnyt vitsaus, joka on torjuttava. por escrito. - (DE) La concentración de los medios de comunicación es un mal que se está extendiendo y que se debe combatir. Itä-Kongon kaltaisten räikeiden tilanteiden lisäksi naisiin kohdistuva väkivalta on edelleen maailmanlaajuinen vitsaus. Aparte de situaciones simbólicas como la del Congo oriental, la violencia contra las mujeres sigue siendo un mal mundial. Kirput ovat kaalimaamme jokavuotinen vitsaus.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja