TietovisatViihdeHoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmatBlogitReseptit

Sanan mano käännös espanja-suomi

 • käsi
  Sanotaan, että käsi, joka kehtoa keinuttaa, johtaa maailmaa. Dijeron que "la mano que mece la cuna es la mano que domina el mundo". Ehkä oikea käsi ei tiedä, mitä vasen käsi tekee, ja päinvastoin. Quizás la mano derecha no sepa lo que hace la izquierda, o la inversa. Määrä ja riski kulkevat käsi kädessä. El volumen y el riesgo van de la mano.
 • kaveri
  Hei, kaveri! Kuinka pääsee assalle?Kaveri, vippaa vitonen!Olen saanut jo paljon kavereita.
 • petkel
 • puoli
  Sama liike ja sama johtaja ovat olleet vallassa jo lähes puoli vuosisataa. El poder lleva casi medio siglo en manos del mismo movimiento y del mismo dirigente. Edellinen hallitus oli tehnyt töitä kaksi ja puoli vuotta ja saanut aikaan albaaniväestön kannalta todella paljon hyvää ja lisäksi pannut alulle joitakin asioita. No obstante, hacía dos años y medio que el último Gobierno se había puesto manos a la obra y realmente había hecho mucho a favor de la población albanesa y había puesto en marcha algunas medidas. Kello on puoli viisi.
 • survin
 • suunta
  Ratkaisun suunta olkoon itsenäisen EKP:n käsissä, mutta korkopolitiikan jatkon on myös Euroopassa oltava nopeasti selvillä. Dejemos la decisión, sea del signo que sea, en las manos independientes del BCE, pero urge aclarar la orientación de la política europea en materia de tipos de interés.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja