TV-ohjelmatVaihtoautotViihdeReseptitBlogitTietovisatHoroskooppi

Sanan marcharse käännös espanja-suomi

  • häipyäHän häipyi näkymättömiin.Häivytään ennen kuin hän tulee takaisin.Häipykää niin kuin olisitte jo! (erittäin nopeasti)
  • mennä pois
  • poistuaHänen piti poistua aikaisemmin suvussa sattuneen kuolemantapauksen ja hautajaisten vuoksi. Ha tenido que marcharse para asistir al entierro de un familiar. Arvoisa puhemies, hyvät naiset ja herrat, minä edustan Honor Funkia, sillä hänen oli pakko poistua. Señora Presidenta, Señorías, salto a la brecha sustituyendo a Honor Funk, pues ha tenido que marcharse urgentemente. Arvoisa puhemies, emmekö voisi tehdä niin kuin ennen: mainita kaikki ne jäsenet, jotka haluavat antaa äänestysselityksensä kirjallisesti, jotta voisimme poistua. Señora Presidenta, ?no se podría hacer como antes? ?Citar a todos cuantos quieran dar sus explicaciones de voto por escrito para que puedan marcharse?
  • lähteäKun kerran käytte Corkissa, ette enää koskaan halua lähteä sieltä. Cuando se encuentren en Cork no tendrán ganas de marcharse. He eivät halua lähteä Haitista, eivätkä myöskään voisi tehdä sitä, vaikka haluaisivatkin. No quieren marcharse de Haití; ni, de todos modos, pueden hacerlo. Turvapaikkajärjestelmänne ovat ylikuormittuneet nimenomaan sen takia, että monet ihmiset, joiden on mielestään pakko lähteä, näkevät turvapaikan ainoana maahanmuuton keinona. Sus sistemas de asilo están sobrecargados precisamente porque muchas personas que sienten que deben marcharse no encuentran otro canal a través del que migrar.
  • ottaa hatkat

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja