Nauris.fiTV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautotTietovisatBlogitReseptit

Sanan me käännös espanja-suomi

  • itseni
    Tunnen todella itseni uhatuksi. Realmente me siento amenazada. Jäävään näin ollen itseni äänestyksestä. Por tanto, me abstengo de votar. Arvoisa puhemies, kuvittelen itseni vuonna 2030. Me veo en el año 2030, señora Presidenta.
  • minä
    Minä pidättäydyin äänestämästä. Yo me he abstenido en la votación. ¿Por qué? Tätä minä tarkoitin, ja tätä minä nimitän epäoikeudenmukaiseksi menettelytavaksi. Eso es a lo que yo me refería y tildaba de política injusta. Mutta miksi minä puhun tästä parlamentissa? Pero, ¿por qué me dirijo a esta Cámara?
  • minua
    Minua hän ei tyrannisoi eikä hän voi ostaa minua. No conseguirá intimidarme ni comprarme. Hän halasi minua, suuteli minua ja sanoi: "Äiti kiltti, lähde!" Me abrazó, me besó y me dijo: "¡Por favor, mamá, vete!” Kun he tulivat pidättämään minua, ketään ei ollut enää jäljellä puolustamassa minua." Cuando vinieron a detenerme a mí, ya no había nadie para defenderme».
  • minut
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja