VaihtoautotHoroskooppiViihdeTV-ohjelmatBlogitReseptitTietovisat

Sanan mente käännös espanja-suomi

  • järkiYleinen terve järki sanoo matkailun avartavan. Un refrán popular dice que "los viajes abren la mente". Terve järki ei välttämättä ole maailman tasaisimmin jakautunut ominaisuus. El sentido común no es forzosamente la calidad mejor repartida en el mundo. Käytä järkeäsi.
  • mieliSun Tzu totesi, että sodassa on voitettava ennen kaikkea vihollisen mieli. Sun Tzu afirmaba que el primer lugar donde se gana una guerra es en la mente del enemigo. Tekisi mieli sanoa, ettei niillä ole yhteisiä ongelmia, mutta itse uskon, että niitä on. El mapa de cada isla esta grabado en las mentes de aquellos que viven en esa isla en particular. Toiseksi mieli ja sielu ilmentävät ihmisyyden syvintä olemusta; ne määrittävät ihmisyyden perustan. En segundo lugar, la mente y el alma son el corazón de nuestra humanidad; son algo que define la esencia de la humanidad.
  • haluOn kuitenkin selvää, että tämä halu on ristiriidassa sen äärimmäisen tärkeän tosiseikan kanssa, että meillä oli kyseisissä neuvotteluissa kaksi päämäärää: sisäinen päämäärä ja ulkoinen päämäärä. Sin embargo, es evidente que esta preferencia está en conflicto con el muy importante hecho de que hemos abordado estas negociaciones con dos objetivos en mente: uno interno y otro externo. Pekalla on kova halu lähteä käymään Kiinassa.Halut ne on hiirelläkin. (sananlasku
  • pääMyötätunto ja pää kylmänä pitäminen ovat mielestäni ne kaksi asiaa, joiden olisi ohjattava toimiamme nyt. Creo que nuestras acciones se deben guiar ahora por dos cosas: la compasión y una mente fría. Katolta putosi lunta päähäni.Hän otti hatun päästään. — riisui hatun
  • tahtoSuhteemme Venäjään ovat pettymys juuri sen vuoksi, että se on Yhdysvaltojen tahto. Nuestras relaciones con ese país resultan decepcionantes, precisamente porque eso es lo que desean los Estados Unidos. Nähdäkseni ratkaiseva tekijä on viime kädessä poliittinen tahto, joka on osoitettava, jos naisten asemaa aiotaan todella parantaa. Creo que, en última instancia, el factor decisivo será la voluntad política que se ha de demostrar si se desea mejorar realmente la situación de la mujer. Nyt EU:n tarvitseekin vain muuttaa tämä hyvä tahto asekauppasopimusta koskevaksi diplomaattiseksi strategiaksi, jonka perustana olisi asianmukaisesti neuvoston yhteinen kanta. Ahora solo falta que la UE transforme esta buena voluntad en una estrategia diplomática en relación con el Tratado, debidamente fundamentada en una posición común del Consejo.
  • ymmärrys

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja