ViihdeReseptitHoroskooppiBlogitVaihtoautotTietovisatTV-ohjelmat

Sanan mismo käännös espanja-suomi

 • samaa
  Ne ovat vain samaa vanhaa jaarittelua. Sencillamente, son más de lo mismo. Tämä samaa koskee valiokuntia. Lo mismo puede decirse de las comisiones. Haluaisin, että minullekin tarjottaisiin samaa. Quisiera que me ofrecieran a mí lo mismo.
 • itse
  Olkaa hyvä ja ottakaa itse selvää! Por favor, ¡investiguen ustedes mismos! Olen tunnettu siitä, että olen itse toiminut näin. Como es sabido, yo mismo lo he hecho. Niiden olisi selvitettävä asia itse. Tienen que arreglárselas por sí mismos.
 • minä itse
  Lopuksi puhuisin vielä roskapostin lähettämisestä. Minä itse olen saanut roskapostia. Por último, respecto del spamming, yo mismo he sido objeto del mismo. Komissio ja minä itse olemme valmiina ottamaan haasteen vastaan. La Comisión y yo mismo estamos listos para afrontar el desafío. Euroopan parlamentti ja minä itse emme voi jättää merkitsemättä tätä häpeää muistiin. El Parlamento Europeo y yo mismo no podemos dejar de hacer constar tal desgracia.
 • sama
  Samassa paikassa tehdystä samasta työstä on saatava sama palkka. El mismo trabajo en el mismo lugar debe recibir el mismo salario. Sama koskee energiapolitiikkaa. Lo mismo se puede aplicar a la política energética. Sama periaate pätee maaseutualueisiin. Lo mismo se aplica a las zonas rurales.
 • samanlainen
  Elmar Brokin mietintö on aika samanlainen. Al informe del señor Brok le pasa más o menos lo mismo. Tilanne on aivan samanlainen kuin Burmassa. En Birmania ocurre exactamente lo mismo. Arvoisa puhemies, kyseessä on samanlainen tapaus. Señor Presidente, el escenario es el mismo.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja