ViihdeTietovisatBlogitVaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmatReseptit

Sanan muy käännös espanja-suomi

 • tosi
  Olo on tosi mahtava, ja tiedätkö miksi? Me encuentro muy a gusto y ¿sabes por qué? Jonain päivänä teillä pitäisi olla EU:n talousarvio, joka olisi riittävän vahva kilpailuun globaalissa maailmassa, jossa toiset ovat tosi kovia pelaajia. Algún día, añadió, deberían ustedes contar con un presupuesto europeo que sea lo suficientemente fuerte para competir por ahí en todo el mundo; los chicos ahí fuera van a resultarles muy competitivos. Ongelmana on, että kun puhumme yhteistuotannosta, Pohjois- ja Etelä-Euroopan maiden olosuhteet poikkeavat tosi asiassa hyvin paljon toisistaan. Pero el problema es que, bajo el concepto de cogeneración, se esconden realidades muy diferentes que corresponden, por un lado, a países del Norte y, por otro, a países del Sur.
 • hyvin
  Tämä kaikki on hyvin, hyvin masentavaa. Todo esto resulta muy, muy deprimente. Tämä oli hyvin yksinkertaista ja selvää. Muy sencillo, muy claro y registrado en los archivos. Joskus hinta on hyvin hyvin korkea. En ocasiones el precio a pagar es muy, muy alto.
 • aivan liian
  Se oli aivan liian voimaton, kun otimme sen käyttöön. Establecimos en su momento un reglamento muy poco sólido. Tietysti niitä on rajoitettu aivan liikaa ja niiden taso on aivan liian alhainen. Por supuesto, estas posibilidades son muy limitadas y a un nivel muy reducido. Vastaus kuluu, ei juuri mitään, todella aivan liian vähän. La respuesta es: muy poco, de hecho demasiado poco.
 • erittäin
  Se oli erittäin mielenkiintoinen ja erittäin tärkeä. Fue muy interesante y muy importante. Ympäristöä koskeva tilanne vaikuttaa erittäin vakavalta. La situación del medio ambiente es muy, muy grave. Vastauksenne oli erittäin hyvä ja selkeä. Su respuesta ha sido muy clara y muy satisfactoria.
 • kovin
  Mikään tästä ei ollut kovin tärkeää eikä kovin mielenkiintoista. Nada de eso es muy importante ni muy interesante. Asia vaikuttaa ensi näkemältä niin kovin yksinkertaiselta. A primera vista parece muy sencillo. Toteamukset olivat kovin erilaisia. Las declaraciones fueron muy diversas.
 • oikein
  Ukraina oli oikein hyvällä tiellä. Ucrania estaba en una trayectoria muy buena. Olen oikein tyytyväinen vastaukseenne. Me he quedado muy contenta con su respuesta. Kanta ei ole oikein johdonmukainen. No es una postura muy coherente.
 • pirun
 • vähän
  Tämä on todellakin erittäin vähän. Eso es una cantidad muy exigua. Sijoitamme hyvin vähän tutkimukseen. Invertimos muy poco en investigación. Siellä on ollut hyvin vähän ongelmia. Ha habido muy pocos incidentes.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja