VaihtoautotHoroskooppiBlogitTietovisatTV-ohjelmatViihdeReseptit

Sanan nosotros käännös espanja-suomi

  • meMe unkarilaiset olemme hänen kanssaan samaa mieltä. Nosotros, los húngaros, compartimos su opinión. Miten me valitsemme puheenjohtajamme? ¿Cómo elegiremos nosotros al nuestro? Me olemme budjettivallan käyttäjä. Nosotros somos la autoridad presupuestaria.
  • -mme
  • itsemmeJoskus tuntuu siltä, että me olemme itse itsemme vankeja. A veces parece que seamos prisioneros de nosotros mismos. Jätämme itsemme sivuun tällä lähestymistavalla. Nos estamos marginando a nosotros mismos con este enfoque. Meidän on tehtävä se, itsemme ja tulevien sukupolvien tähden. Tenemos que hacerlo por nosotros y por las generaciones futuras.
  • meidätKyse ei ole siitä, saavuttaako kriisi meidät, vaan siitä, milloin se saavuttaa meidät. La pregunta no es si nos alcanzará a nosotros, sino cuándo. Sitä ei ole valittu vaaleilla säätämään lakia, toisin kuin meidät. Este Tribunal no ha sido elegido para legislar... nosotros sí. Tuolloin meidät naurettiin ulos. Entonces se rieron de nosotros.
  • meitäVenäjä tarvitsee meitä ja me Venäjää. Ellos nos necesitan y nosotros los necesitamos a ellos. Älkää ryhtykö toimenpiteisiin meitä vastaan. No tomen medidas contra nosotros. Kyse oli yhteisvastuullisuudesta meitä itseämme kohtaan. Se refería a la solidaridad con nosotros mismos.
  • myöSe olisi voinut tapahtua myös meillä. Esto nos habría podido suceder a nosotros. Se on myös oman etumme mukaista. También a nosotros nos interesa. Tällä alueella meillä on myös osaamista. Nosotros también tenemos competencias en esta materia.

Katso myös

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja