ReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatBlogitHoroskooppiViihdeTietovisat

Sanan nosotros käännös espanja-suomi

 • me
  Me unkarilaiset olemme hänen kanssaan samaa mieltä. Nosotros, los húngaros, compartimos su opinión. Miten me valitsemme puheenjohtajamme? ¿Cómo elegiremos nosotros al nuestro? Me olemme budjettivallan käyttäjä. Nosotros somos la autoridad presupuestaria.
 • -mme
 • itsemme
  Joskus tuntuu siltä, että me olemme itse itsemme vankeja. A veces parece que seamos prisioneros de nosotros mismos. Jätämme itsemme sivuun tällä lähestymistavalla. Nos estamos marginando a nosotros mismos con este enfoque. Meidän on tehtävä se, itsemme ja tulevien sukupolvien tähden. Tenemos que hacerlo por nosotros y por las generaciones futuras.
 • meidät
  Kyse ei ole siitä, saavuttaako kriisi meidät, vaan siitä, milloin se saavuttaa meidät. La pregunta no es si nos alcanzará a nosotros, sino cuándo. Sitä ei ole valittu vaaleilla säätämään lakia, toisin kuin meidät. Este Tribunal no ha sido elegido para legislar... nosotros sí. Tuolloin meidät naurettiin ulos. Entonces se rieron de nosotros.
 • meitä
  Venäjä tarvitsee meitä ja me Venäjää. Ellos nos necesitan y nosotros los necesitamos a ellos. Älkää ryhtykö toimenpiteisiin meitä vastaan. No tomen medidas contra nosotros. Kyse oli yhteisvastuullisuudesta meitä itseämme kohtaan. Se refería a la solidaridad con nosotros mismos.
 • myö
  Se olisi voinut tapahtua myös meillä. Esto nos habría podido suceder a nosotros. Se on myös oman etumme mukaista. También a nosotros nos interesa. Tällä alueella meillä on myös osaamista. Nosotros también tenemos competencias en esta materia.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja