TietovisatReseptitHoroskooppiViihdeTV-ohjelmatBlogitVaihtoautot

Sanan parecer käännös espanja-suomi

  • vaikuttaaTällainen tavoite vaikuttaa jokseenkin järjettömältä. Ese objetivo puede parecer un poco absurdo. Kesäkuun lopun ja heinäkuun alun rankat sateet vaikuttivat selvästi Kankaanjärven vedenpinnan korkeuteen.Tämä vaikuttaa myös sinuun.
  • näyttääNäytit ihan Markolta.Tilanne näyttää perin synkältä.Näyttäisitkö paisettasi minulle?
  • tuntuaMonimutkaiselta se saattaa tuntua myös työskentelyämme seuraavien vierailijoiden mielestä. Para aquellos que están menos habituados, esto puede parecer algo complicado, pero, en realidad, es bastante simple. Luulen, että tässä nimenomaisessa mikroyhteisöjä koskevassa tapauksessa nykyiset säännöt voisivat tuntua liiallisilta. Creo que, en el caso concreto de las microentidades, las normas vigentes pueden parecer excesivas. Sääntely voi tuntua poliitikoista maksuttomalta poliittisten pisteiden keräämiseltä, mutta jonkun on maksettava lasku. La regulación puede parecer puntos políticos gratuitos que se apuntan los políticos, pero alguien tiene que pagar por ello.
  • mielipideTämä on Ruotsin kansalaisten mielipide. Esa es el parecer del pueblo sueco. Hänen mielipiteensä ei muuttunut.Hänen mielipiteensä olivat vääristyneet.
  • näkemysTämä on Euroopan parlamentin aluepolitiikka-, liikenne- ja matkailuvaliokunnan näkemys. Este es el parecer de la Comisión de Política Regional, Transportes y Turismo de este Parlamento. Tämä on myös komission näkemys, ja se vastaa myös useimpien jäsenvaltioiden kantaa. Ese es también el parecer de la Comisión, y también es la opinión de la mayoría de los Estados miembros.
  • näyttää siltä, että
  • päätelmäTärkein päätelmä on yksinkertaisesti: Echelon on olemassa. La conclusión más importante puede parecer simple: ECHELON existe. Tämä päätelmä, joka voi vaikuttaa päivänselvältä, kuvastaa kattavasti parlamentin rahoitusnäkymiä koskevien pyrkimysten todellista merkitystä. En este silogismo, que podría parecer banal, reside todo el sentido de la batalla que el Parlamento está librando en torno a las perspectivas financieras.
  • päätösviedä asia päätökseen

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja