ReseptitViihdeTV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppiTietovisatBlogit

Sanan pelo käännös espanja-suomi

  • hius
  • tukkaIhmisille, jotka haluavat sanoa " Lapsellani tulee olemaan keltainen tukka ja pienempi nenä" ?. ¿Que querrían poder decir: »mi hijo tendrá el pelo rubio y la nariz más pequeña»? Esimerkiksi täällä oleva kuva – siinä on kymmeniä pieniä, ihastuttavia ja iloisia lapsia, heillä on tietenkin musta tukka ja tummat silmät ja heidät on todennäköisesti tuomittu kuolemaan. Por ejemplo, aquella foto con decenas de niños pequeños y felices, por supuesto, de ojos y pelo negro, que probablemente estaban condenados a muerte. Tukka muodostuu hiuksista samoin kuin metsä puista
  • karvaHänellä nousi karvat pystyyn.Tämä taimenperhon karva pyytänee nyt hyvin.Kullankarvainen.
  • hiuksetVuosien työ tämän lainsäädännön parissa on muuttanut esittelijä Ferberin hiukset harmaiksi. Los años de trabajo dedicados a esta legislación han teñido de gris el pelo del señor Ferber. Luin jo aikaisemmin tuomareille nyt uudelleen esitettyjä määritelmiä häirinnästä ja sukupuolisesta häirinnästä työpaikoilla, ja jo tuolloin nousi heillä hiukset pystyyn. A los jueces a los que he leído las definiciones nuevamente presentadas de acoso y acoso sexual en el puesto de trabajo se les han puesto los pelos de punta. Unessa minulla oli kuitenkin valkoiset hiukset, olin vanhempi ja myös rikas, hyvin rikas, tavattoman rikas, niin rikas, että kylvin kullassa kuin Roope Ankka. Sin embargo, era un diputado Fatuzzo con el pelo más blanco, más viejo y también era rico, muy rico, extraordinariamente rico, tan tico que me bañaba en oro, como el Tío Gilito.
  • jouhi
  • karvatAllergisten oireiden laukaisijoina ovat kemikaalit, luonnolliset ja keinotekoiset elintarvikkeiden lisäaineet, mausteet, siitepöly ja muut luonnolliset aineet sekä eläinten karvat. Los síntomas los desencadenan los productos químicos, los aditivos naturales y artificiales de los alimentos, las especias, el polen, otras sustancias naturales y el pelo de los animales. Näinä tyhjien rahakirstujen aikoina eräiden ihmisten karvat nousevat pystyyn, kun he kuulevat EU:n uusista toimista ja niiden rahoittamisesta. En estos tiempos de arcas vacías, algunas personas se tiran de los pelos cuando se enteran de las nuevas cosas que la UE está haciendo, en las que se está gastando el dinero.
  • karvoitus
  • nauhapirtanauhahikinauhaSe saatiin nauhalle.
  • turkki

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja