TietovisatViihdeHoroskooppiTV-ohjelmatReseptitBlogitVaihtoautot

Sanan planta käännös espanja-suomi

 • kasvi
  Olisi erittäin radikaalia yrittää kieltää jokin kasvi. Sería muy radical intentar prohibir una determinada planta. Se on pikemminkin vielä hento kasvi, joka tarvitsee meidän täyden huomiomme. Se trata de una planta aún delicada que requiere toda nuestra atención. CITES-yleissopimuksella säännellään noin 30 000 kasvi- ja eläinlajin kauppaa. CITES regula el comercio de unas 30 000 especies de plantas y animales.
 • kerros
  Kerrostaloissa kerrokset ovat päällekkäin.Matti asuu toisessa kerroksessa.Laminoitu auton tuulilasi koostuu useasta kerroksesta.
 • jalkapohja
 • laitos
  Kuitenkaan se ei saa ole syy siihen, että laitos olisi suljettava. Pero eso no es motivo para cerrar la planta. Uusi laitos ottaisi vastaan jätettä sekä paikallisista lähteistä että muilta alueilta. La nueva planta podrá tratar residuos no solamente de las fuentes locales, sino también de otras zonas. Tämä tarkoittaa sitä, että sen jälkeen, kun laitos on lopettanut toimintansa, Italia on riippuvaisempi Ranskasta ja muista maista peräisin olevasta tuonnista. Esto significa que una vez que se haya apagado la planta, Italia será más dependiente de las importaciones de Francia y otros países.
 • taso
  Hän on vasta aloittelijan tasolla.Sen taso ei ole kovin korkea.opetuksen taso
 • tehdas
  Vorstin tehdas on tuotantokapasiteetiltaan Volkswagenin toiseksi suurin tehdas. La planta de Volkswagen de Vorst es el segundo centro más productivo. Ternin tehdas ei ole pelkkä tehdas vaan oleellinen osa kaupunkia. La planta de Terni no es tan solo una fábrica, sino que forma parte de la ciudad. Kansasin tehdas ei ole koskaan historiansa aikana tuottanut voittoa, kun taas Bridgwaterin tehdas ei ole koskaan historiansa aikana tehnyt tappiota. La planta de Kansas no ha generado nunca beneficios en toda su historia; la planta de Bridgwater no ha tenido pérdidas en toda su historia.
 • tehdaslaitos
 • teollisuuslaitos
  Usein tällaisissa tapauksissa tulvan alle jäänyt teollisuuslaitos tai muunlainen tehdas aiheuttaa enemmän haittaa kuin varsinainen vesivahinko. En tales casos, a menudo hay una planta industrial inundada o alguna otra fábrica que causa más daño que el agua en sí.
 • tuotantolaitos
  Haluan muistuttaa kollegoja siitä, että kolme vuotta sitten Yhdistyneessä kuningaskunnassa suljettiin merkittävä GM:n tuotantolaitos. Quiero recordar a sus Señorías que hace tres años se cerró una de las principales plantas de GM en el Reino Unido.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja