BlogitViihdeTV-ohjelmatHoroskooppiTietovisatVaihtoautotReseptit

Sanan poco käännös espanja-suomi

  • vähänVastaajista 83 prosenttia sanoi tietävänsä vähän tai erittäin vähän. El 83% dijo saber un poco o incluso muy poco. Sijoitamme hyvin vähän tutkimukseen. Invertimos muy poco en investigación. Näin ei vielä vähän aikaa sitten oikeastaan ollut. No era así, en el fondo, hasta hace poco.
  • harvaNäitä hänen sanojaan harva epäilee. Pocos pondrían en duda estas palabras. Harva ala hyötyy kyseisistä kauppasuhteista. Pocos sectores se benefician de estas relaciones comerciales. Harva epäilee tiedemiespaneelin selvityksiä. Pocos dudan de las conclusiones de los científicos.
  • hiemanEhkäpä tämä auttaisi rauhoittamaan tilannetta hieman. Quizá esto ayudaría a calmar las cosas un poco. Se on myös hieman kaksijakoista. La propuesta es, además, un poco esquizofrénica. Se on ehkä hieman huolestuttavaa. Quizás sea un poco inquietante.
  • hiljainenhiljainen iltapäivä, hiljainen kylänraitti
  • hitunenJuuri näin meidän on edettävä, koska on totta, että hitunen oikeudenmukaisuutta taloudenpidossa ei ole koskaan vahingoittanut ketään millään tavoin. Y es exactamente así que debemos proceder, pues es cierto que un poco de justicia en la economía nunca ha perjudicado a nadie.
  • hivenHiven optimismia on hyvä asia, mutta myöskään kaikkein pessimistisimmät joukossamme eivät varmasti usko, että olemme edelleen keskellä kriisiä vuonna 2012. Es bueno un poco de optimismo, pero seguro que ni el más pesimista de los presentes se cree que todavía vayamos a estar en crisis en el año 2012. Touhussa ei ole järjen hiventäkään!
  • jokunenEhkä jokunen krokotiilinkyynel vuodatetaan silloin tällöin joidenkuiden yksilöiden traagisen kohtalon vuoksi, mutta mikään ei muutu. Ocasionalmente se derramarán algunas lágrimas de cocodrilo sobre el trágico destino de unos pocos individuos, pero nada cambiará. Eräässä Unescon kokouksessa, joka pidettiin jokunen vuosi sitten Casablancassa, annettiin tehtäväksi kuvitella, että koko Alppien vuorijonosta tulisi osa maailmanperintöä. Confieso que entonces quise saber algo más, ya que, entre otras cosas, parecía una contradicción presentar la candidatura de todos los Alpes, cuyo perímetro contiene un poco de todo. Jokuset ovat yrittäneet.
  • muutamaNäin vastasimme muutama päivä sitten. Eso es lo que le hemos contestado hace unos pocos días. Siitä, että meillä on vain muutama pysyvä liittolainen. Porque tenemos pocos aliados permanentes. On vain muutama uusi menettely. Hay simplemente unos pocos procedimientos nuevos.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja