HoroskooppiViihdeBlogitTV-ohjelmatReseptitTietovisatVaihtoautot

Sanan porque käännös espanja-suomi

 • koska
  Koska Pekingissä vallitsee kuri. Porque el orden impera en Pekín. Ei, koska heille ei anneta tietoa. No, porque no están informados. Aivan oikein niin, koska se on häpeä! Ciertamente, ¡porque es una desgracia!
 • sillä
  Tiedän tämän, sillä olen ollut omaishoitaja 30 vuotta. Lo sé porque he sido uno de ellos durante 30 años. Sillä erityisbudjetti päättyy ensi vuonna. Porque el presupuesto especial se acaba el año que viene. Sillä tämä kysymys on ratkaiseva. Porque ésta es la pregunta fundamental.
 • sen jälkeen kun
  Nyt se kuitenkin, sen jälkeen kun te komissiosta sanotte, en hyväksy, en hyväksy, en hyväksy, on loppu! Hasta ahora he participado en este juego porque he dicho que puede que haya buenas razones para radiar. Komissio antoi 3. joulukuuta ehdotuksen, siis sen jälkeen kun me olimme jo panneet asian vireille. Señor Presidente, señoras y señores, hemos colocado este tema en el orden del día porque queremos estar por fin seguros de que las cosas avanzan.
 • takia
  Olemme tässä tilanteessa nyt juuri sen takia, että se ei toiminut näin. Sin embargo, henos aquí hoy, precisamente porque la Comisión no ha reaccionado. Todennäköisesti sen takia, että heitä kuullaan liian harvoin täällä parlamentissa. Posiblemente porque en este Parlamento se les presta oído en muy raras ocasiones. Se johtuu siitä, että maailmanlaajuisen tilanteen takia Euroopan on oltava yhtenäinen ja vahva. Porque, en esta situación mundial, hay que configurar una Europa unida y fuerte.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja