VaihtoautotHoroskooppiTietovisatTV-ohjelmatViihdeReseptitBlogit

Sanan precioso käännös espanja-suomi

 • arvoisa
  Arvoisa puhemies, me kaikki olemme hyvin huolestuneita Indonesian tilanteesta ja sen vaikutuksista etenkin Itä-Timoriin. Como el Sr. Bertens dice, es un país grande y precioso, sería una pena que se desintegrara del todo y que los derechos humanos y la democracia quedaran completamente desacreditados. Arvoisa puhemies, ne, jotka ovat käyneet Afganistanissa, jotka ovat seisseet sen vuorilla ja jotka tuntevat Afganistanin kansan, tietävät että maa on kaunis. Señor Presidente, quienes hayan estado allí, quienes hayan permanecido en las montañas, quienes conozcan a la gente, saben que Afganistán es un país precioso. Arvoisa puhemies, hyvät kollegat, arvoisa komission jäsen, sananvapaus ja valinnanvapaus ovat liberaaleille hyvin arvokkaita asioita. Ei kuitenkaan mihin hintaan hyvänsä, kollegat. Señor Presidente, estimados colegas, señor Comisario, para los liberales la libertad de expresión y la libertad de elección son un bien precioso, pero no a cualquier precio.
 • arvokas
  Vedestä on niukkuutta, ja vesi on arvokas luonnonvara. El agua es un recurso natural escaso y precioso. Näin hukattiin yhden vuoden arvokas työ. Así es como se ha echado a perder un precioso año de trabajo. Uhanalaiset villieläimet ja elinympäristöt ovat arvokas ja korvaamaton luonnonvara. La vida salvaje y los hábitats amenazados son un bien precioso e irremplazable.
 • kallisarvoinen
  Vesi on kallisarvoinen luonnonvara ja olemassa yleistä hyvää varten, ei yksittäisten tahojen valvontaa tai voitontavoittelua varten. Es un recurso precioso y existe para que todos hagamos uso de él, y no para que unos individuos lo controlen o se lucren a través de él. Arvoisa puhemies, olemme vakuuttuneita siitä, että Euroopan sosiaalisen mallin käsite on liian kallisarvoinen tahrattavaksi. Señor Presidente, nuestra convicción es que el concepto de modelo social europeo es demasiado precioso para ser mancillado.
 • lutunen
 • rakas
  Tarja sinä rakas, ikävä on mulla (Tarja sinä rakas, Kake RandelinTee minulle voileipä, rakas!Kirjoitin kirjeen rakkaalleni.
 • sievä
 • söpö
  Se poika on niin söpö, että voisin vaikka syödä hänet.
 • suloinen
 • tärkeä
  Mutta metsät ovat myös arvokas ja tärkeä uusiutuva luonnonvara, monen eri teollisuudenalan raaka-aine- ja energialähde. Sin embargo, los bosques constituyen también un precioso e importantísimo recurso natural al ser la fuente de materias primas y energética de numerosos sectores industriales. Illalla on tärkeä kokous.Onko tämä paperi tärkeä?
 • viehättävä
  Katso, miten viehättävä nainen!Prinsessa Diana oli kaikkien silmissä hyvin viehättävä.Tämä oli hyvin viehättävä ele.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja