ViihdeBlogitVaihtoautotReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatTietovisat

Sanan reserva käännös espanja-suomi

 • varausSitäkin varten on tehty varaus. También existe una reserva para ello. Haluamme, että varaus poistetaan. Queremos que se suprima dicha reserva. Pyrin siihen, että jos varaus tehdään, työ ei viivästyisi. Lo que pretendo es que, a través de una reserva, no se entorpezca un trabajo.
 • reservi
 • kätkö
 • luonnonpuisto
 • pidättyväisyysTietty pidättyväisyys yhteisön tuen tehokkuuden suhteen on siksi paikallaan. Conviene por lo tanto guardar ciertas reservas sobre la eficacia de la ayuda comunitaria.
 • reservaattiTonava on luonnon reservaatti ja sen biologista monimuotoisuutta on varjeltava, mutta se on myös suojeltu vapaa-ajan alue ja matkailualue. El Danubio es una reserva natural y debe ser protegido para preservar su biodiversidad, pero también es una zona protegida para el ocio y el turismo.
 • vara-Eurovaluutta on jo nyt kansainvälinen vara- ja kaupankäyntivaluutta. El euro ya es una divisa internacional de reserva y una divisa de transacción.
 • varantoTämän vuoksi on kymmenprosenttinen varanto mielestäni kohtuullinen. Por ello, creo que una reserva del diez por ciento es razonable. Toinen tekijä on 800 miljoonan euron varanto. Otro factor es la reserva de 800 millones de euros. Siitä tehdään varanto, ja saatte rahat toteutettuanne asianmukaiset toimet.” El dinero se guardará en una reserva y lo podrán recibir una vez hayan tomado las medidas adecuadas".
 • varastoHyvä alku on se, että sovitaan siitä, kuinka monen päivän varasto on kohtuullinen. Acordar cuántos días de suministro constituiría un nivel de reserva razonable sería un buen comienzo. Teollisuus on ilmoittanut, että voi kulua neljä vuotta siihen, että tuotetaan tehokas varasto kaikkea, mitä tarvitaan viruksesta selviämiseksi, jos virus läpikäy mutaatioita ennustetulla tavalla. La industria nos ha comunicado que podría tardar cuatro años en fabricar una reserva efectiva de todo lo que necesitamos para hacer frente al virus si muta tal como se prevé.
 • varmuusvarasto
 • varoitusTämä oli meille opetus ja varoitus.Muista, että tämä oli viimeinen varoitus!Työntekijää ei saa yleensä irtisanoa ennen kuin hänelle on varoituksella annettu tilaisuus korjata menettelynsä. (erto.fi

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja