HoroskooppiReseptitViihdeTietovisatBlogitTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan responsable käännös espanja-suomi

 • vastuullinen
  Mikä on vastuullinen lähestymistapa? ¿Cuál es el enfoque más responsable? Meidän on löydettävä vastuullinen pitkän aikavälin ratkaisu. Tenemos que adoptar una solución responsable y a largo plazo. Se on vastuullinen askel kohti toivoa. Es un paso responsable y un paso hacia la esperanza.
 • vastuussa
  Putin on vastuussa, Venäjän johto on vastuussa. Putin es responsable; el dirigente ruso es responsable. Kuka on vastuussa mistäkin politiikasta? ¿Quién es responsable de qué política? Me olemme vastuussa, kuten kalastajatkin. Somos responsables, igual que los pescadores.
 • ''different grammatical structure is used
 • sidosryhmä
  Pyydän teitä kuitenkin myös arvostamaan sitä, että olemme vastuullinen organisaatio ja vastuullinen sidosryhmä tässä asiassa. Pero, por favor, comprendan también que somos una organización responsable y socios responsables en este escenario. Omistajat, tavarantoimittajat ja asiakkaat ovat yrityksen sidosryhmiä.
 • tilivelvollinen
  Hän on tilivelvollinen parlamentille - emme saisi katsoa sitä läpi sormien. Él es responsable ante este Parlamento; no deberíamos pasarlo por alto. Hän on tilivelvollinen Euroopan parlamentin jäsenten kautta Euroopan unionin kansalaisille. Él es responsable, a través de los diputados al Parlamento Europeo, ante los ciudadanos de la Unión Europea. Kukin komission jäsen on vastuussa saamastaan tehtävästä, ja hänen on myös oltava tilivelvollinen toimistaan. Un Comisario es responsable de la tarea que le han asignado y debe rendir cuentas de la misma.
 • vastata
  Valtion tulisi yksin vastata tällaisten palveluiden järjestämisestä. El Estado debe ser el único responsable de este tipo de centros. Voisitko vastata tähän kysymykseen?Voisiko joku nyt vastata (puhelimeen), se on soinut koko päivän.
 • vastuu
  Heidän on otettava tästä vastuu. Por eso deben ser considerados responsables. Ellei hän noudata sitä, vastuu on hänellä. De lo contrario, será responsable. Arvoisa puheenjohtaja Barroso, teillä on erityinen vastuu. Señor Barroso, usted es especialmente responsable.
 • vastuuhenkilö
  Yksikään viranomainen tai vastuuhenkilö ei ole toiminut tämänsuuntaisesti. Ninguna autoridad, ningún responsable se ha expresado en este sentido. Eläkeläisten puolueen Calabrian alueen vastuuhenkilö Carlo Rositani saattoi minut lentokentälle. Me acompañó al aeropuerto el responsable del Partido de los Jubilados en Calabria, Carlo Rositani.
 • vastuunalainen

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja