VaihtoautotHoroskooppiTietovisatTV-ohjelmatReseptitViihdeBlogit

Sanan retirarse käännös espanja-suomi

  • vetäytyäNyt venäläiset ovat ilmoittaneet aikovansa vetäytyä rajasopimuksesta. Los rusos ahora dicen que van a retirarse del tratado fronterizo. Olisi yksinkertaisesti täysin vastuutonta yrittää vetäytyä pois humanitaarisesta avustustyöstä. Tratar de retirarse del esfuerzo humanitario ahora sería sencillamente irresponsable. Kumpikaan osapuoli ei kuitenkaan myös halua vetäytyä täysin neuvotteluista ja saada syytteitä siitä, että se on aloittanut totaalisen sodan. Sin embargo, ninguna de las partes quiere retirarse definitivamente y ser acusada de desencadenar una guerra abierta.
  • perääntyäArvoisa liittokansleri Schüssel, teillä on vastuu siitä, että käymme objektiivista keskustelua. Ette voi vain perääntyä ja piiloutua kansallisen itsenäisyyden taakse. Usted, señor Schüssel, es quien tiene la responsabilidad de que se mantenga un debate objetivo, y no puede retirarse y esconderse detrás de la independencia nacional. On paljastavaa, että tämän vaihtoehdon valinneet maat, kuten Islanti, haluavat nyt perääntyä joutuessaan kärsimään yksityistämiseen perustuvan järjestelmän haitallisista seurauksista ja vääristymistä. Es revelador que los países que han optado por esta vía, como Islandia, ahora quieren retirarse, ya que se enfrentan a las consecuencias adversas y las perversidades de este sistema. Peräännyn talostasi omaani.
  • häipyäHän häipyi näkymättömiin.Häivytään ennen kuin hän tulee takaisin.Häipykää niin kuin olisitte jo! (erittäin nopeasti)
  • lopettaaJohansson lopetti uransa.Rahapula lopetti elämän etsimisen avaruudesta.lopettaa tupakanpoltto
  • lopettaa joltakin päivältä
  • luovuttaaReuters: Venäjän odotetaan luovuttavan viime vuonna haltuun ottamansa Ukrainan laivaston alukset (yle.fi
  • ottaa hatkat
  • perääntyminen

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja