HoroskooppiTietovisatViihdeVaihtoautotJääkiekon MMReseptitBlogitTV-ohjelmat

Sanan sano käännös espanja-suomi

  • terve
    Terve yksilö on terveen yhteiskunnan ehdoton edellytys. Un individuo sano es condición sine qua non para formar una sociedad sana. Elintarvikeketjuun päästetään vain terveitä eläimiä. De hecho, solo los animales sanos entran en la cadena alimentaria. Jotta näin tapahtuisi, on laadittava talousarvio, jonka myös on oltava terve ja johon kuuluisi rahoitukseen osallistuminen. Para lograr tal cosa se fija un presupuesto que, a su vez, deberá ser sano, con una cofinanciación.
  • terveellinenOnko se kuluttajalle terveellisempi tai vähemmän terveellinen, voiko yrittäjä esittää todisteita vai ei? ¿Es más sano o menos sano para el consumidor si el empresario puede presentar o no pruebas? On syytä muistaa, että terveellinen ja luonnonmukainen ruoka on paras tapa torjua sairauksia, myös ylipainoa. Hemos de tener en mente que consumir alimentos naturales y sanos es la mejor forma de combatir enfermedades, incluidos la obesidad y el sobrepeso. Runsassokerinen tikkukaramelli ei ole terveellinen välipala, vaikka se sisältää myös A-vitamiinia. Tästä syystä 4 artikla on ratkaisevan tärkeä. Un pirulí con un alto contenido de azúcar no es un tentempié sano aunque también contenga vitamina A. Por esta razón, el artículo 4 es vital.
  • hyväkuntoinenNaapurin Matti on niin hyväkuntoinen, että maratonia varten ei tarvitse juuri harjoitella.hyväkuntoinen keräilyesine
  • hyvinvoiva
  • normaali
  • reiluHän on reilu mies.Hän kuoli reilut sata vuotta sitten.Pullia oli reilu määrä.
  • täysiHaluatko täyden kupin?Sali on täysi.Maksoin täyden hinnan.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja