VaihtoautotBlogitTV-ohjelmatReseptitViihdeHoroskooppiTietovisat

Sanan sentir käännös espanja-suomi

 • tuntea
  Vähemmistöillä on oikeus tuntea olonsa turvalliseksi. Las minorías tienen derecho a sentirse seguras. Poliitikkojen pitäisi tuntea olevansa tästä vastuussa. Pero es cierto que los políticos deberían sentirse responsables. Tautia sairastavat ihmiset eivät saa tuntea jäävänsä vaille suojelua. Las personas afectadas no deben sentirse desprotegidas.
 • aistia
  Hän sanoi, että Krakovan kaltaisessa kaupungissa historian ja kulttuurin kosketuksen voi aistia kaikkialla. Dijo que en una ciudad como Cracovia en todas partes se podía ver, tocar, sentir la historia y la cultura.
 • katua
  Sinun olisi syytä katua sanomisiasi.Sitä on nyt myöhäistä katua.
 • olla pahoillaan
 • tuntua
  Kuvitelkaa, miltä se mahtaa tuntua. Imagínense cómo deben sentirse esas personas. Minusta alkaa nyt tuntua siltä, että kuulun Euroopan yhteisöön, jossa jopa vähemmistöt voivat menestyä. Estoy comenzando a sentir que pertenezco a una comunidad europea en la que incluso las minorías pueden alcanzar el éxito. Ajatelkaapa vain, miltä rahoitusmarkkinoiden laitosten johtajista ja investoijista, joilla todella on vaikeuksia päättää, mahtaa tuntua. Simplemente piensen cómo se deben sentir los directores de las instituciones financieras y los inversores, que además tienen dificultades para decidir.
 • vaistota
  Koira vaistoaa pelon.Hän vaistosi, että jokin oli vialla.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja