ReseptitBlogitTietovisatHoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmatNauris.fi

Sanan también käännös espanja-suomi

 • myös
  Myös Dolly, myös eläimet ovat elämää. También Dolly, también los animales pertenecen a la vida. Voimme myös nähdä ilman saastumisen. También podemos observar la contaminación del aire. Syyriassa on myös maallinen hallintojärjestelmä. Siria es también un régimen secular.
 • -kin
  Minäkin söin eilen läskisoosia. (= Myös minä söin eilen läskisoosia. / En ollut ainoa, joka söi eilen läskisoosia.Minä söin eilenkin läskisoosia. (= Minä söin myös eilen läskisoosia. / Eilinen ei ole ainoa päivä, jolloin söin läskisoosia.Minä söin eilen läskisoosiakin. (= Minä söin eilen myös läskisoosia. / Läskisoosi ei ole ainoa, mitä söin eilen.
 • lisäksi
  Lisäksi Eurooppa on monimuotoinen. En Europa tenemos también diversidad. Lisäksi on Moldavia ja Israel. También están Moldova e Israel. Lisäksi haluan kommentoida talousarviota. También quiero hacer un comentario sobre el presupuesto.
 • toisaalta
  Toisaalta olemme sitä mieltä, että myös muu edistyminen on myönteistä. Por otra parte, pensamos que son también positivos otros avances. Ja myös silloin, kuten nyt, Euroopan unioni sanoi, että toisaalta hylkäämme ehdottomasti kaikki terroritekojen muodot, joita PKK tai jokin muu ryhmä tekee. Y también entonces, al igual que ahora, la Unión Europea dijo por un lado que rechazaba categóricamente toda forma de acción terrorista, ya fuera por parte del PKK o de otros grupos. Toisaalta meidän täytyy kuitenkin ottaa tarkasteltavaksi myös riskit. Pero, por otra parte, hay que considerar también los riesgos.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja