BlogitTV-ohjelmatTietovisatViihdeReseptitVaihtoautotHoroskooppi

Sanan tarde käännös espanja-suomi

  • iltaArvoisa puhemies, ilta on niin pitkällä, ettei minun ole syytä jatkaa enää pitempään. Señor Presidente, ya es un poco tarde esta noche para seguir. On myöhäinen ilta ja meitä on vähän, mutta se on pieni protokollaseikka. Ya es tarde y quedamos pocos, pero se trata de una pequeña cuestión de protocolo. Siksi katson, että tämä on hyvä ilta Euroopan unionille. Por tanto, creo que esta es una tarde estupenda para Europa.
  • iltapäiväMinä olen täällä joka torstai-iltapäivä! ¡Yo estoy aquí todos los jueves por la tarde, señor! Kyllä vain, tämä iltapäivä ja huominen keskipäivä ovat todella tärkeitä hetkiä Euroopan unionille ja eurooppalaiselle tieteelle. Sí, esta tarde y mañana al mediodía son momentos verdaderamente importantes para Europa y para la ciencia europea. Ensiksikin keskustelumme saavat parlamentin yleensä vain harvoin täyteen riippumatta siitä, onko torstai-iltapäivä, maanantai, tiistai vai keskiviikko. En primer lugar, de un modo general, nuestros debates rara vez llenan el hemiciclo, ya sea un jueves por la tarde, un lunes, un martes o un miércoles.
  • myöhäänAloitimme myöhään ja lopetamme myöhään. Hemos empezado tarde y acabaremos tarde. Se on myöhäistä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Tarde, pero más vale tarde que nunca. Ikävä kyllä tämä kannustava politiikka tulee myöhään, liian myöhään. Por desgracia, esta inspirada política llega tarde, demasiado tarde.
  • myöhäinenTämän vuoden kesäkuu on aivan liian myöhäinen ajankohta. Junio de este año es demasiado tarde. Mielestäni 18. joulukuuta oli hieman liian myöhäinen ajankohta. En mi opinión, el 18 de diciembre era tal vez un poco tarde. On myöhäinen ilta ja meitä on vähän, mutta se on pieni protokollaseikka. Ya es tarde y quedamos pocos, pero se trata de una pequeña cuestión de protocolo.
  • myöhässäTiedän, että aloitimme myöhässä, koska puheenjohtaja Prodi saapui myöhässä. Sé que hemos empezado tarde, porque el Sr. Prodi llegó tarde. Arvoisa puhemies, toivon, etten ole myöhässä. Señor Presidente, espero que no sea demasiado tarde. Jos emme näin tee, saatamme olla joka suhteessa liian myöhässä. Si no, quizás será demasiado tarde a todos los efectos.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja