VaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppiBlogitReseptitTietovisatViihde

Sanan tiempo käännös espanja-suomi

 • aika
  Meidän on käytettävä tämä aika hyvin. Debemos aprovechar este tiempo. . (EN) Niin, tämä on ollut pitkä aika. . (EN) Sí, ha sido mucho tiempo. Lämpimien sanojen aika on ohi. Los tiempos de las buenas palabras han acabado.
 • sääAluksi haluan sanoa, että hyvä sää on aina miellyttävä asia. Quisiera empezar por decir que siempre es agradable el buen tiempo. Ilmastoasiasta en voi sanoa muuta kuin että Irlannissa meillä ei ole ilmastoa vaan sää. Con respecto a la cuestión del clima, todo cuanto puedo decir es que en Irlanda no tenemos un clima, tenemos un tiempo cambiante. Valitettavasti sää oli huono - oli mustia pilviä, sadetta, salamoita, myrskyä - ja lentokone alkoi täristä. Lamentablemente, el tiempo era malo - nubarrones, lluvia, rayos, tormenta - y el avión empezó a tambalearse.
 • aikamuotoSuomen kielen aikamuodot ovat preesens, imperfekti, perfekti ja pluskvamperfekti.
 • aikaluokkaSuomen kielessä on aikaluokat: preesens, imperfekti, perfekti ja pluskvamperfekti.
 • ilmaArvoisa puhemies, tällä viikolla täällä Strasbourgissa on kaunis ilma. Señor Presidente, esta semana en Estrasburgo hace muy buen tiempo. On lähes mahdotonta nykyään saada tietoa ilman Internetiä. En estos tiempos resulta casi imposible obtener información sin Internet. Eurooppa on pitkän aikaa sulkenut silmänsä esimerkiksi ilma-alusten osalta. Durante mucho tiempo, desde Europa hemos mirado hacia otro sitio, por ejemplo en el caso de los aviones.
 • jaksoTarkistuksella 47 poistetaan koko jakso reaaliaikaisesta kalastuskiellosta. La enmienda 47 elimina la sección relativa al cierre de pesquerías en tiempo real. Uusiin vaatimuksiin mukautumiselle suunniteltu lyhyt jakso oli yksi mainituista ongelmista. Uno de los problemas mencionado fue el breve periodo de tiempo previsto para la adaptación a los nuevos requisitos. Tänään on helppo unohtaa jakso, jolla mekaanisen työstön perusta luotiin, niin merkittävä kuin kivikausi onkin ihmiskunnan historiassa.
 • kausiSamaan aikaan Barroson komission viisivuotinen kausi on päättymässä. Al mismo tiempo, el período de cinco años de la Comisión del señor Barroso está llegando a su fin. Historiassa on useita tärkeitä kausia.Mulder on esiintynyt kaikissa jaksoissa aina 7. kauden loppuun saakka.
 • säätilaTämä johtuu siitä, että säätila on paikallinen ilmiö, ja me puhumme ilmastosta, joka on pitkäaikainen globaali ilmiö. Esto se debe a que el tiempo es un fenómeno local y estamos hablando del clima, que es un fenómeno global a largo plazo.
 • tempus

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja