ReseptitHoroskooppiBlogitViihdeTietovisatVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan triste käännös espanja-suomi

  • surullinenMielestäni tämä on surullinen päivä Euroopan parlamentille. Me parece que este es un día triste para el Parlamento. Isänmaani on tästä surullinen esimerkki. Mi país es un triste ejemplo de esto. Tämä on itse asiassa melko surullinen hetki. Éste es, en verdad, un momento más bien triste.
  • ankeaKaupunkipahanen teki ankean ensivaikutelman, mutta paikalliset ihmiset loistivat positiivisen ystävällisellä asenteellaan.
  • alakuloinenHenkilö joka on alakuloinen ei ole masentunut eikä tarvitse masennuslääkkeitä.
  • heikkoVuoden 2004 heikko äänestysinto oli valitettavasti selkeä muistutus siitä, että EU:n on opittava viestimään enemmän kansalaisten kanssa. La escasa asistencia a las urnas en 2004 fue un triste y claro recordatorio de la necesidad para la Unión Europea de aprender a comunicarse más con sus ciudadanos. Tuoksu oli hyvin heikko, hieman pähkinäinen.heikko esitys
  • moikaava
  • surkeaKeikka oli suorastaan surkea.Mitä mahdat minulle? — surkea pikku rääpäle!
  • synkkäSynkkä lopputulos: vain viisi prosenttia naisista ja tytöistä osaa kirjoittaa tai lukea. El triste resultado es que sólo el 5% de todas las mujeres y adolescentes saben leer y escribir. Tämä synkkä taloudellinen syy ei kuitenkaan oikeuta teurastuksia tällaisessa mittakaavassa. Pero incluso esta triste justificación económica de un sacrificio selectivo a tal escala no se sostiene. Ja se on, valitettavasti, tämän mietinnön täysipalkkaisen äitiysvapaan aikaansaama synkkä todellisuus. Y, por desgracia, esa es la triste realidad de la baja obligatoria por maternidad remunerada íntegramente que se contempla en este informe.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja