BlogitJääkiekon MMVaihtoautotViihdeHoroskooppiTietovisatTV-ohjelmatReseptit

Sanan viaje käännös espanja-suomi

  • matkaTarkoitus oli tehdä matka toukokuun alussa ja se tehtiinkin. Se proyectaba realizar y se realizó un viaje a principios de mayo. Tämä on ollut kunnianhimoinen lainsäädännöllinen matka. Ha sido un viaje legislativo épico. Tämä oli siis matka loistoaluksella ja vieläpä täysin turvallinen matka - toisin kuin Titanicin matka. En resumidas cuentas, un viaje en un barco de lujo, y -a diferencia del Titanic- con plena seguridad.
  • reissuHän teki pitkän reissun ulkomaille.
  • matkailuTämän vastavuoroisen viisumivapaussopimuksen kohteena on matkailu loma- tai liiketarkoituksessa, mikä hyödyttää taloudellisesti molempia osapuolia. Este Acuerdo recíproco de exención de visados está dirigido a los viajes con fines turísticos o profesionales, que reportarán ventajas económicas a ambos países. Direktiivin tarkistaminen tarjoaa sopivan tilaisuuden pakottaa matkailu- ja lentoliikenneyritykset toimimaan avoimemmin, ja meidän on käytettävä tämä mahdollisuus hyväksemme. La revisión de esta Directiva constituye una buena ocasión para obligar a las compañías de viajes y las aerolíneas a que ofrezcan una mayor transparencia, y no debemos desaprovechar esta oportunidad. Matkailu ja matkatoimistojen toimintatapa ovat muuttuneet rajusti viimeisten 25 vuoden aikana, jolloin tällä alalla on sovellettu erityisiä alv-järjestelyjä. El turismo y la manera en que funcionan las agencias de viaje han cambiado mucho en los últimos 25 años, desde la aprobación del régimen especial del IVA en este sector.
  • matkusteluSama tapahtuu nyt uudelleen, emmekä me tiedä, mistä moinen matkustelu ja mihin nämä varat lopulta päätyvät. Vuelve a repetirse lo mismo, y no sabemos qué significa tanto viaje, a dónde van a parar esos fondos.
  • retki

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja