ViihdeTietovisatVaihtoautotReseptitHoroskooppiBlogitTV-ohjelmat

Sanan vivir käännös espanja-suomi

  • asuaIhmiset eivät halua asua niissä, koska heidän ei kannata asua niissä. Las personas no quieren vivir en ellos porque no les compensa hacerlo. Vain silloin kaupunki on todella paikka, jossa voi asua. Sólo así será la ciudad un lugar en el que se pueda vivir. Haluamme, että ihmiset voivat asua ostamissaan taloissa. Queremos que las personas puedan vivir en las casas que compren.
  • elääKansa uhraisi syynsä elää voidakseen elää. Para vivir sacrificaría su razón de vivir. Me yritämme elää todellisessa maailmassa. Procuramos vivir en el mundo real. Kukaan ei voi elää ilman suolaa ja sokeria. No podemos vivir sin sal o azúcar.
  • asuttaa
  • kokeaKukaan meistä ei halua kokea sotilaallisia yhteydenottoja tämän vuosisadan järkyttävien tapahtumien jälkeen. Después de los terribles acontecimientos de este siglo nadie de nosotros quiere vivir enfrentamientos bélicos. Arvoisa puhemies, se, että on saanut kokea tämän vapauden ja vapautumisen voiton, on loistava perintö. Señor Presidente, es una maravillosa herencia haber podido vivir estos tiempos de libertad y liberación. Onneksi baskit osoittivat rohkeutensa - täytyy itse kokea se, jotta tietää, millaista rohkeutta se vaatii - ja menivät joukoittain äänestämään. Afortunadamente, la sociedad vasca, haciendo prueba de valor -porque hay que vivir aquello para saber el valor que hace falta- se presentó en masa a votar.
  • olla elossa

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja