HoroskooppiViihdeTietovisatVaihtoautotTV-ohjelmatBlogitReseptit

Sanan avanti käännös italia-suomi

  • edelläKansalaiset ovat poliitikkoja edellä, kuten aina. Come sempre, le persone sono un passo avanti rispetto ai politici. Monet maat ovat valovuosia yhteisöä edellä. Ci sono molti Paesi che sono avanti anni luce rispetto a noi. Kansalaiset ovat lähes aina edellä lainsäätäjiinsä nähden. Quasi sempre i cittadini sono più avanti dei loro legislatori.
  • edessäOlemme kuulleet tässä keskustelussa uusia vetoomuksia edessä olevaan toiseen suureen hätään liittyen. In questa discussione abbiamo sentito rinnovati appelli a favore di un altro grande scatto in avanti. Meidänhän on pantava juoksuksi, sillä Amerikka kiirehtii edessä ja Kiina puhaltaa meidän selkämme takana. Faremmo meglio a darci una mossa, perché gli Stati Uniti stanno andando avanti e la Cina non è molto lontana da noi. Kiellettyjen lentoyhtiöiden luettelo oli merkittävä edistysaskel, mutta tärkein edistysaskel – luettelon käyttöönotto – on vielä edessä. Abbiamo compiuto un importante passo avanti con la lista nera, ma ci attende ancora quello più importante, ossia l’attuazione.
  • edustaSuomen Pankin edusta istutuksineen uudistettiin 1920-luvulla.Tässä on kyse niin asiakkaan kuin pankin edusta.Tiedostava nuori ei edusta enemmistöä.
  • eteenpäinSiitä huolimatta olemme sanoneet, että se on askel eteenpäin, mutta miksi se on askel eteenpäin. Nonostante ciò, abbiamo detto che esso rappresenta un passo avanti, e perché è un passo avanti? Meidän on siirryttävä eteenpäin - EU:n on siirryttävä eteenpäin rauhanrakentamisessa. Dobbiamo andare avanti, l'Unione europea deve andare avanti nella costruzione della pace. Kuten sanoin, meidän on nyt siirryttävä eteenpäin. Come ho già detto, dobbiamo andare avanti.
  • etuosa
  • etupuoliRatkaisun etupuolena mainittakoon, ettei siitä aiheudfu kustannuksia.
  • hyökkääjä

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja