ReseptitVaihtoautotBlogitViihdeTietovisatHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan compagno käännös italia-suomi

  • toveri(Suosionosoituksia ja naurua) Käytän sanaa toveri merkityksessä "toverillisesti" . (Applausi e risa) Ho usato la parola compagno in senso «fraterno». Kaikista puutteistaan ja menneisyydestään huolimatta täällä läsnä oleva toveri Barroso ei ole Brežnev! Malgrado i suoi trascorsi e le sue colpe, il qui presente compagno Barroso non è di certo Breznev! Jopa toveri Lenin sanoi kerran, että joskus meidän on otettava kaksi askelta eteenpäin ottaaksemme yhden askelen taaksepäin. Come disse il compagno Lenin, talvolta bisogna fare due passi avanti per farne uno indietro.
  • kumppaniUseimmissa tapauksissa väkivallantekijä on aviomies tai kumppani tai tuttava. Nella maggior parte dei casi chi perpetra la violenza è il marito o il compagno, o un conoscente. Ainakin 50 % näistä väkivallanteoista tekee uhrin aviomies tai kumppani. Almeno il 50 percento di questi atti di violenza è commesso dal marito o dal compagno della vittima. Heikomman osassa on monesti myös nainen, jonka aviomies tai kumppani on hylännyt tai jota sosiaalinen ympäristö painostaa tekemään raskaudenkeskeytyksen, jota hän sisimmässään ei halua. In molte circostanze il più debole è la donna stessa, abbandonata dal marito o dal compagno, o sottoposta alle pressioni del gruppo sociale a fare un aborto che dentro di sé non desidera.
  • kaveriHei, kaveri! Kuinka pääsee assalle?Kaveri, vippaa vitonen!Olen saanut jo paljon kavereita.
  • avomies
  • pano
  • partneri
  • puolisoYksi äänestäjistäni, jolla oli kreikkalainen puoliso, joutui keräämään oikeudenkäyntilaskuja ja käymään oikeutta kolmen vuoden ajan saadakseen lapsensa takaisin. Una delle mie elettrici con un compagno greco ha accumulato spese legali e ha lottato con il sistema giudiziario per tre anni prima di riavere indietro i suoi figli. Mies ja vaimo ovat puolisoita keskenään.
  • seuralainenPekka oli Kaisan seuralaisena juhlissa.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja