HoroskooppiReseptitVaihtoautotTietovisatTV-ohjelmatBlogitViihde

Sanan conclusivo käännös italia-suomi

  • loppu-
  • lopullinenTämä oli tarpeellinen keskustelu, muttei vielä lopullinen. È stato un dibattito necesssario, ma non conclusivo. Uskomme, että vaikka maantieteellinen alkuperä on tärkeä tekijä, se ei varmastikaan ole lopullinen tai ratkaiseva tekijä. Pur ritenendo importante l'origine geografica non è certamente un fattore definitivo o conclusivo. Tarkoituksena on antaa ehdotus direktiiviksi, joka hyväksytään pian sen jälkeen, kun lopullinen sopimus saadaan valmiiksi Baselissa tämän vuoden puolivälissä. L’intenzione è quella di portare avanti una proposta di direttiva da adottare rapidamente una volta raggiunto l’accordo conclusivo a Basilea entro la prima metà di quest’anno.
  • viimeinenItse olen iloinen siitä, että viimeinen puheenvuoroni koordinaattorina, viimeinen puheenvuoroni tässä täysistunnossa, on näin merkittävästä aiheesta. Personalmente mi rallegro che il mio discorso conclusivo in veste di coordinatore, il mio ultimo discorso in questa seduta plenaria, debba trattare un argomento così importante. Kolmas ja viimeinen huomautukseni on seuraava: tämä ei millään tavoin sulje pois suurilta johtavilta instituutioilta, erityisesti Maailmanpankilta, saatavaa lisärahoitusta tai täydentävää rahoitusta. A titolo conclusivo desidero precisare che ciò non preclude in alcun modo i finanziamenti supplementari o complementari da parte dei grandi creditori istituzionali, tra cui spicca la Banca mondiale. Junan viimeinen vaunu oli tyhjillään.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja