ViihdeBlogitTV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppiTietovisatReseptit

Sanan nome käännös italia-suomi

  • etunimiEtunimi ja sukunimi ovat sekoittuneet keskenään. Il nome di battesimo è stato confuso con il cognome. Pitäisin arvossa sitä, että tulevaisuudessa asiakirjoissa ilmoitettaisiin oikea etunimi sukunimen jälkeen. Vorrei che, in futuro, dopo il cognome figurasse anche il nome di battesimo corretto. Aivan äskettäin miliisit pahoinpitelivät Moskovassa entisen astronautin vain sen vuoksi, että hänellä oli tšetšenialaiselta kuulostava etunimi. Di recente, uomini della milizia a Mosca hanno picchiato selvaggiamente un ex astronauta, solo perché aveva un nome che sembrava ceceno.
  • nimiNäillä periaatteilla on nimi, ja se on demokratia. Tali principi hanno un nome e quel nome è democrazia. Tällä unella on kuitenkin nimi: se on rotuhygienia. Questo sogno ha un nome: eugenetica. Maan nimi ei saa olla mikään este! Il nome del paese non può certo costituire un ostacolo!
  • nominiSuomen kielen nomineja ovat adjektiivit, substantiivit, numeraalit ja pronominit.Verbit eivät ole nomineja.
  • nimitysAinoa seikka, jota en kannata, on nimitys ”älyauto”. L'unico punto su cui non mi trovo concorde è il nome, "automobile intelligente”. Vodka-nimitys ja kyseisen alkoholijuoman perinteiset valmistusmenetelmät ovat peräisin pohjoisesta. Il nome vodka e i metodi tradizionali per produrla derivano dal nord. Se on harhaanjohtava nimitys, koska Turkki ei ole edistynyt merkittävästi EU:hun liittymisen ehtojen täyttämisessä. E' un nome che induce in errore, perché la Turchia non ha compiuto nessun progresso sostanziale nel rispetto delle condizioni per l'adesione all'Unione.
  • substantiivi

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja