HoroskooppiBlogitViihdeTietovisatVaihtoautotReseptitTV-ohjelmat

Sanan prodotto käännös italia-suomi

  • tuoteMutta tämä tuote on oikeastaan huume! Ma questo prodotto è in realtà una droga! Mistä tuote on kotoisin, se on tärkeää. L'origine di un prodotto è importante. Elämästä tulee tällöin tavara, tuote. " La vita diventerebbe merce, prodotto.
  • tuotantoNäillä varmistetaan vakaa tuotekasvu, joka sallii kilpailun ja jolla varmistetaan myöhemmin monipuolinen tarjonta ja tuotanto. Sono questi ultimi che assicurano una forte crescita del prodotto, che consente successivamente la concorrenza e assicura la diversità dell’offerta e della produzione. Viinitarhan hehtaariin liittyy tietty laatu ja tuotanto, tyypillinen tuote, alueelle ominainen ekotyyppi. Quell'ettaro vitato è legato a una qualità, ad una produzione, a un prodotto tipico, a un ecotipo che si è consolidato in quelle aree! Näillä alueilla tuotanto ei ole koskaan ollut ylijäämäistä, ja siksi ne pitäisi vapauttaa tiettyjä istutuksia koskevasta kiellosta, jolla pyritään rajoittamaan tuotantoa. Queste regioni non hanno mai prodotto eccedenze e devono quindi essere esentate dal divieto di effettuare alcuni impianti, che mira a limitare la produzione.
  • hyödykeEnergia on kuitenkin hyödyke, johon on sovellettava markkinatalouden periaatteita. L'energia, però, è un prodotto che deve essere soggetto ai principi dell'economia di mercato. Energian hinta kallistuu, se on kallis hyödyke, ja tämän vuoksi ihmisten oikeudet on turvattava. Il prezzo dell'energia è in continuo aumento. L'energia è un prodotto primario costoso ed è quindi necessario tutelare i diritti dei cittadini. Lopuksi haluaisin sanoa saman kuin ennenkin: musiikki ei ole tavanomainen hyödyke, ja meidän kaikkien velvollisuus on suojella ja lujittaa luovuutta Euroopassa. Infine, come ho sempre sostenuto, la musica non è un prodotto di base ed è dovere di tutti noi proteggere e rafforzare la creatività europea.
  • perustarvike
  • reaktiotuote
  • tuloMitä vahvempi yhteisö, sen parempi tulos! Più forte è la comunità, migliore è il prodotto! Amsterdamin konferenssin tulos oli hyödyllinen mutta puutteellinen. Quella di Amsterdam ha prodotto un risultato utile, ma incompleto. Tässä on puheenjohtajakautenne tulos, ja se on valitettavaa. Questo è ciò che ha prodotto la vostra Presidenza, ed è deplorevole.
  • yhdisteJoukkojen A ja B yhdistettä merkitään A ∪ B

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja