HoroskooppiVaihtoautotReseptitTietovisatTV-ohjelmatViihdeBlogit

Sanan splendido käännös italia-suomi

 • loistavaVerojen alentaminen ja byrokratian vähentäminen olisivat loistava aloitus. Ridurre gli oneri fiscali e la burocrazia è uno splendido inizio. Tämänkaltaiset toimet ovat nähdäkseni loistava esimerkki muille. Misure di tal genere costituiscono, a mio avviso, uno splendido esempio per gli altri. Arvoisa puhemies, se, että on saanut kokea tämän vapauden ja vapautumisen voiton, on loistava perintö. Signor Presidente, essere stati testimoni di quella vittoria della libertà e di quel momento di liberazione è un ricordo splendido.
 • mahtavaLoppujen lopuksi tämä mahtava rakennelma, joka tunnetaan Euroopan unionina, on luotu nimenomaan kansalaisia, ei hallituksia, varten. In fondo, questo splendido edificio noto come Unione europea è stato costruito per i cittadini, non per i governi. Kusille syntyi myös Nimrod, josta tuli ensimmäinen mahtava hallitsija maan päällä. –1. Moos. 10:8Erityyppiset joukot ovat usein keskenään yhtä mahtavia.
 • upeaArvoisa neuvoston puheenjohtaja Vondra, se olisi upea lahja 1. heinäkuuta 2009 silmällä pitäen. Sarebbe un regalo splendido per il 1° luglio, signor Presidente Vondra. Arvoisa komission jäsen, Hongkongissa meillä parlamentin jäsenillä oli upea näköala lahdelle, mutta jouduimme käyttämään kiikareita seurataksemme kokouksen työskentelyä. Signora Commissario, a Hong Kong noi parlamentari abbiamo avuto modo di godere di uno splendido panorama della baia, ma ci è voluto il binocolo per seguire i lavori della Conferenza. On tietenkin olemassa tiedotuskeskusten Europe Direct -verkosto. Olin viime viikonloppuna yhden keskuksen avajaisissa Furth im Waldissa, ja se on upea. C’è, ovviamente, la rete dei centri d’informazione “”; già durante lo scorso ero presente all’inaugurazione di uno di questi centri a Furth im Wald, ed è splendido.
 • fantastinen
 • hienoEuroopan parlamentilla on hieno tunnuslause: "moninaisuudessaan yhtenäinen". Il Parlamento europeo ha uno splendido motto: uniti nella diversità. Se on nyt onneksi ohi, ja ylpeä ja hieno Etiopian kansa saa jälleen huolehtia omasta kohtalostaan. Fortunatamente, la guerra è finita e lo splendido ed orgoglioso popolo etiope può nuovamente decidere del proprio destino. On luonnollisesti hieno asia, että meillä on tämä kortti ensi vuonna, mutta mielestäni asioita tehdään joskus aivan liian hätiköidysti. E’ indubbiamente splendido che già dall’anno prossimo si possa utilizzare la Carta, ma credo che a volte si adottino decisioni troppo affrettate.
 • hulppea
 • ihanaSe on ihana unelma myös Euroopassa, mutta unelmasta voi tulla painajainen, jos kansalaisyhteisö ei koe olevansa kotonaan liittovaltiossa. E’ uno splendido sogno anche per l’Europa; tuttavia, rischia di trasformarsi in un incubo se non vi è una comunità di persone che si riconosca in uno Stato federale. ihanan näköinen nainenHän on aivan ihana ihminen – humaani ja ystävällinen.
 • ihastuttava
 • mainio
 • suurenmoinenEnsiksikin virasto on suurenmoinen esimerkki toissijaisuudesta. Primo, l'Agenzia è uno splendido esempio di sussidiarietà. Meillä on ollut hyviä keskusteluja poliittisissa ryhmissä ja suurenmoinen European Voice -lehden ja Campaign for Parliamentary Reformin järjestämä televisioitu väittely. In seno ai gruppi abbiamo avuto dei buoni dibattiti e uno splendido confronto televisivo organizzato da "European voice" e dalla Campagna per la riforma parlamentare. Ты отвечаешь шуткой на злословье! Se kuuluu vapaasti käännettyä: "Suurenmoinen ja ylpeä maa, vastaat loanheittoon hymyillen." Ты отвечаешь шуткой на злословье!, che pressappoco vuol dire "paese splendido e fiero, rispondi con un sorriso a chi ti getta fango”.
 • tyrmäävä

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja