BlogitViihdeTietovisatTV-ohjelmatVaihtoautotReseptitHoroskooppi

Sanan superiore käännös italia-suomi

  • ylempiMeidän ei pitäisi hyväksyä sitä, että jokin ylempi elin määrää tekemisistämme. Non dovremmo accettare l'imposizione di un organo superiore che ci dice come comportarci. Tästä pitäisi pitää kiinni. Myös ylempi ala vastaa taidekaupan todellisuutta ja kyseessä olevien taiteilijoiden etua. Anche la fascia superiore corrisponde alla realtà del mercato delle opere d'arte e all'interesse dei rispettivi artisti. Kuitenkin valmistellaan perustuslakia, joka on ylempi kuin jäsenvaltioiden kansallinen lainsäädäntö. Eppure si sta scrivendo una Costituzione che si colloca ad un livello superiore rispetto agli ordinamenti nazionali degli Stati membri.
  • korkeampiBKT per capita on 40 prosenttia EU:n keskiarvoa korkeampi. Il PIL pro capite è del 40 per cento superiore alla media UE. Tosiasiassa vihreä kurssi on tullikurssia korkeampi. Il tasso verde, infatti, è superiore al tasso doganale. Naisten työttömyys on koko Euroopassa korkeampi kuin miespuolisen väestön. A livello europeo, la disoccupazione femminile è superiore a quella maschile.
  • parempiSe on parempi kuin muut mallit, mutta siinä on puutteensa. È superiore ad altri modelli, ma inadeguato. Niissä yhdistyy parempi laatu ja suuremmat liikennemäärät. Esse associano una qualità superiore a una quantità maggiore. Tutkimustulosten mukaan vapaaehtoisen ja maksuttoman luovutuksen kautta saadun veren laatu on itse asiassa parempi. I risultati degli studi attribuiscono infatti una qualità superiore al sangue donato volontariamente e gratuitamente.
  • yläpuolinen

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja