ViihdeTietovisatBlogitHoroskooppiVaihtoautotReseptitTV-ohjelmat

Sanan tempo käännös italia-suomi

 • aika
  Odottelun aika on ohi, on tullut aika toimia. Il tempo dell'attesa è finito, ora è arrivato il momento di agire. Arvoisa komission jäsen, aika käy vähiin, ja nyt on aika ryhtyä toimiin. Il tempo stringe, signor Commissario, ed è ora di passare all’azione. On toiminnan aika, komission jäsen. È il tempo di agire, signora Commissario.
 • sääAluksi haluan sanoa, että hyvä sää on aina miellyttävä asia. Vorrei cominciare dicendo che il bel tempo è sempre piacevole. Huono sää aiheuttaa muita odottamattomia inhimillisiä murhenäytelmiä koko planeetalla. Il tempo avverso sta causando tragedie umane impreviste in tutto il pianeta. Valitettavasti sää oli huono - oli mustia pilviä, sadetta, salamoita, myrskyä - ja lentokone alkoi täristä. Purtroppo il tempo era brutto - nuvole nere, pioggia, fulmini, tempesta - e l'aereo cominciava a traballare.
 • tahtiverkkainen tahti
 • aikaluokkaSuomen kielessä on aikaluokat: preesens, imperfekti, perfekti ja pluskvamperfekti.
 • aikamuotoTämä on ollut se kysymys, jonka olemme esittäneet, eikä vastaus -myönnän - ole helppo, ja korostan, että lauseen aikamuoto on preesens. Questo è stato l'interrogativo che ci siamo posti e la risposta, ne convengo, non è facile e sottolineo il tempo presente che utilizzo in questa frase. Suomen kielen aikamuodot ovat preesens, imperfekti, perfekti ja pluskvamperfekti.
 • ilmaEurooppa on pitkän aikaa sulkenut silmänsä esimerkiksi ilma-alusten osalta. Per molto tempo, l'Europa ha chiuso un occhio, ad esempio nel caso dei volo segreti. Voisiko Godfrey Bloom kertoa parlamentille, mikä ero on ilmaston ja sään välillä? Vorrei chiedere all'onorevole Bloom di spiegare all'Assemblea la differenza tra clima e tempo atmosferico. Heillä on aivan tarpeeksi tehtävää luoteja väistellessään, ilman että heistä tehdään vielä osa-aikaisia puutarhureita. Devono già preoccuparsi di schivare i proiettili, senza dover diventare coltivatori a tempo parziale.
 • osaOsa-aikatyö - Työllisyys (jatkoa) Lavoro a tempo parziale - Occupazione (proseguimento) Ihmisoikeudet eivät ole osa-aikaista toimintaa. I diritti dell’uomo non sono un’occupazione a tempo parziale. Lisäksi 76,5 prosenttia osa-aikatyöntekijöistä on naisia. Inoltre, il 76,5 per cento dei lavoratori a tempo parziale è costituito da donne.
 • tempo
 • tempus

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja