HoroskooppiTietovisatBlogitVaihtoautotTV-ohjelmatViihdeReseptit

Sanan volere käännös italia-suomi

  • halutaOn korostettava erityisesti, että kukaan Euroopassa ei halua eikä voi haluta sotaa Irakin kanssa. Occorre sottolineare con forza che nessuno in Europa vuole né può volere la guerra con l'Iraq. Hän ei halua ratkaisua Kosovon konfliktiin lännen pakottamana, sitä hän ei voi haluta. Non vuole e non può volere una soluzione del conflitto del Kosovo sollecitata dall'occidente. Se olisi kuitenkin ollut selvä osoitus siitä, ettei alkioita haluta tulevaisuudessa hankkia pelkästään tutkimustarkoituksiin. Ma sarebbe stata la prova vera della volontà di non volere utilizzare in futuro embrioni ad hoc per la ricerca.
  • aikoa
  • tahtoaMeidän on kuitenkin kunnioitettava kansan tahtoa. Dobbiamo però rispettare il volere della popolazione. Saksalainen sanalasku kuuluu: missä on tahtoa, siellä on myös ratkaisu. Un proverbio afferma che "volere è potere». Meidän on nyt kunnioitettava Palestiinan kansan tahtoa. Ora dobbiamo deciderci a rispettare il volere del popolo palestinese.
  • haluIhmisillä pitää olla mahdollisuus ja halu muuttaa omaa kulutuskäyttäytymistään, jotta tilannetta voitaisiin todella muuttaa. Le persone devono volere ed essere in grado di cambiare i propri consumi e i propri modelli di comportamento onde modificare sostanzialmente la situazione. Pekalla on kova halu lähteä käymään Kiinassa.Halut ne on hiirelläkin. (sananlasku
  • himoita
  • kaipuu
  • toivoaMiten voimme toivoa maan liittymistä Euroopan unioniin, joka ajaa vain talouseliittiensä etuja? Come possiamo volere il loro ingresso in un'Unione europea che persegue gli interessi delle élite finanziarie, senza badare ad alcun'altra considerazione? Muussa tapauksessa tämä on liian ristiriitaista: ei voida toivoa Euro-Välimeren strategian elpymistä ja sitten kuitenkin estää sopimusten syntyminen yksittäisten Välimeren alueen valtioiden kanssa. Altrimenti, è troppo contraddittorio: non si può volere il rilancio della strategia mediterranea e poi bloccare gli accordi con i singoli paesi del Mediterraneo.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja