TietovisatVaihtoautotNauris.fiBlogitReseptitHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan insignificante käännös portugali-suomi

 • merkityksetön
  Ukraina ei ole merkityksetön, siellä asuu 42 miljoonaa ihmistä. A Ucrânia não é insignificante, tem 42 milhões de habitantes. Varsinkin kun tuotteella on merkityksetön markkina-arvo. Além disso, esse produto tem um valor de mercado insignificante. Tämä ei ole varmastikaan merkityksetön seikka vaaleja ajatellen. Isso não é, certamente, insignificante do ponto de vista eleitoral.
 • mitätön
  Myös näillä aloilla EU:n talousarvio on täysin mitätön. Também nestas áreas o orçamento da UE é completamente insignificante. Tutkimukset ovat kuitenkin osoittaneet, että ihmisen vaikutus ilmastonmuutokseen on mitätön. Contudo, estudos mostraram que o impacto humano nas alterações climáticas é insignificante. Tämä on täysin mitätön määrä, vain yksi prosentti Euroopan unionin väestöstä. É um número insignificante: pouco mais de 1% da população que reside na União Europeia.
 • vähäpätöinen
  Tämä ei ole mikään vähäpätöinen seikka Kioton pöytäkirjan kannalta arkaluonteisella alalla. Isto não é insignificante, para um sector sensível aos princípios estabelecidos em Quioto. Kuten komission jäsen jo mainitsi, asia ei ole vähäpätöinen, vaan kyse on miljardien eurojen liiketoiminnasta. Como a Senhora Comissária já referiu, esta não é uma matéria insignificante, mas sim um negócio que movimenta milhões. Tärkein osa oli loppujen lopuksi kustannusten kattaminen, joka ei ole lainkaan vähäpätöinen asia. A parte mais importante foi finalmente a questão do custeamento, um aspecto que não é insignificante.
 • samantekevä
 • surkea
 • vähäinen heikko pintapuolinen välitön
 • yhdentekevä
  Asia ei ole yhdentekevä Kašmirin alueen erityisluonteen vuoksi. Esta matéria não é insignificante, dada a natureza da região de Caxemira.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja