HoroskooppiVaihtoautotBlogitReseptitNauris.fiTietovisatTV-ohjelmat

Sanan irrelevante käännös portugali-suomi

  • asian vierestä
  • epäolennainen
    Neuvoston puheenjohtajan julkilausuma on täysin epäolennainen todellisten tapahtumien kannalta. A declaração da Presidência é totalmente irrelevante, atendendo à forma como a situação evoluiu realmente. Tarkistuslauseke, johon viittasitte, on tässä tapauksessa täysin epäolennainen. A cláusula de revisão a que se refere é totalmente irrelevante neste caso. Tällaista lisääntymistä voidaan odottaa ja myöskin odotetaan: kysymys ei siten ole millään tavalla epäolennainen. Tal aumento é previsível e está, efectivamente, previsto: por isso esta questão não é, de facto, irrelevante.
  • epärelevantti
  • irrelevantti
  • merkityksetön
    Kun otetaan huomioon tämä laaja tuki, kansanäänestys olisi maassani merkityksetön. Dado este extenso apoio, seria irrelevante um referendo no meu país. Direktiivi on merkityksetön kaikille nykyisille ydinvoimaloille Euroopan unionissa. A directiva é irrelevante para todas as centrais nucleares existentes na União Europeia. Palkkataso on lähes merkityksetön, kun puhumme osaamisesta sekä tutkimuksesta ja kehityksestä. A questão do nível salarial é quase irrelevante quando se trata de conhecimento e de investigação e desenvolvimento.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja