BlogilistaTV-ohjelmatHoroskooppiTietovisatNauris.fiVaihtoautotReseptit

Sanan louvar käännös portugali-suomi

  • ylistää
    Näin ei kuitenkaan käynyt, joten emme voi ylistää tai onnitella komissiota tästä tuloksesta. No entanto, não foi isso que se verificou, pelo que não podemos louvar nem felicitar a Comissão por este resultado. Arvoisa puhemies, haluan ensiksi ylistää esittelijän rohkeutta, sillä hän on suoriutunut monta kuukautta kestäneestä vaikeasta työstä. Senhor Presidente, em primeiro lugar, quero louvar a coragem do relator, que se dedicou a um trabalho difícil ao longo de muitos meses. Miten se voi ylistää tänään sellaisen toimintasuunnitelman hyveitä, joka laadittiin täysin erilaista Ukrainaa varten? Como se poderá louvar hoje as virtudes do plano de acção, quando ele foi concebido para uma Ucrânia que era um país completamente diferente?
  • kehua
    Siitä huolimatta aikomus on hyvä ja sitä pitää kehua. Todavia, a intenção é boa e há que a louvar. Itävallan, Suomen ja Ruotsin aloitetta on syytä kehua. A iniciativa da Áustria, da Finlândia e da Suécia parece ser de louvar. Haluaisin kehua niitä eurooppalaisia ääniä, joita kuuluu nyt eturivistä. Gostaria de louvar os ruídos de índole europeia que me chegam da primeira fila da bancada.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja