BlogitHoroskooppiNauris.fiTV-ohjelmatReseptitTietovisatVaihtoautot

Sanan realidade käännös portugali-suomi

 • todellisuus
  Todellisuus koituu tuhoksenne. A realidade será a sua perdição. Todellisuus on kuitenkin toinen. A realidade é bastante diferente. Tämä on valitettava todellisuus Irakissa. Essa é a triste realidade no Iraque.
 • aktuaalisuus
 • olemassaolo
  Riippumatta siitä, päätämmekö vahvistaa ydinenergian asemaa vai emme, sen olemassaolo on osa tämän päivän todellisuutta. Quer estejamos ou não de acordo com o reforço do papel da energia nuclear, a sua existência é uma realidade actual. Saksan alkoholimonopolia koskevassa erityistapauksessa on tiettyjä lieventäviä asianhaaroja, joiden vuoksi sen olemassaolo on yhä mahdollinen. Neste caso específico do monopólio alemão do álcool há algumas atenuantes que permitem que este ainda seja uma realidade. Meidän on myönnettävä, että alueiden olemassaolo on tärkeää ja ettei sillä ole merkitystä ainoastaan hallinnon kannalta. Temos de reconhecer a importância da realidade regional, que não é pertinente apenas em termos de governância.
 • tosiasiallisuus
 • totuus
  Totuus on kuitenkin toisenlainen. A realidade, porém, é diferente. Totuus on nimittäin paljon monimutkaisempi. A realidade é de facto muito mais complicada. Totuus on, että jalkaväkimiinoja käytetään edelleen. A realidade é que as minas terrestres continuam a ser utilizadas.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja